Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi lesz így végeredményben...

Mennyi lesz így végeredményben a fizetésem magyar forintban ?

Figyelt kérdés

Osztrák kartyara kapom majd a fizut euróban . Elvileg most gyenge a Ft ezért én meg jobban jarok evvel hogy külföldön dolgozom . Most 411ft=1euro . Akkor ha keresek 1340€-t 411-el kell be szoroznom? Illetve ha az osztrák kártyával Magyarországon fizetek akkor is ugyanúgy 411ft egy euró.?

Bocsi az ertetlenségemért de amilyen egyszerűnek tűnik ez az egész én annyira össze zavarodok benn.

dec. 25. 20:03
 1/9 anonim ***** válasza:
90%

1340 euroert mesz ki Ausztriaba dolgozni?? Ugye ez vicc?!

Hany eves vagy?

Milyen munkara beszeltek ra??

dec. 25. 20:32
 2/9 A kérdező kommentje:

Elég szar tudom

Szobalany 30oraba

dec. 25. 20:35
 3/9 anonim ***** válasza:
90%

Ha Ausztriában dolgozol és osztrák számlára euróban kapod a fizetést, akkor mindegy, mennyi forintban, nem?

Ha itthon fizetsz vele, akkor az ottani számlavezető bank árfolyama alapján alakul majd a költség.

dec. 25. 20:53
 4/9 A kérdező kommentje:

Szuper köszi

Magyarországon fizetek vele 90%-ban

És meg abban tudtok segíteni hogy akkor ha van mondjuk feles 3000€-om azt érdemes eladni hogy Ft-ot kapjak érte és nyerek is rajta pár tizen ezret ?

dec. 25. 21:36
 5/9 anonim ***** válasza:
Igen szorozni kell
dec. 25. 21:53
 6/9 anonim ***** válasza:
82%

EUR-t forintra semmiképp ne válts át, csak annyit ami feltétlenül kell a költéseidhez. Nyerni nem fogsz rajta.

Továbbá ha osztrák számlád van akkor én javaslok egy ingyenes revolut számlanyitást, oda az osztrák kártyáddal ingyen fel tudsz tölteni pénzt és a revolut szinte biztos, hogy jobb árfolyamon fogja neked a forintot váltani, mint a bank. Igy tudsz a revolut kártyáddal költeni itthon annyit, amennyi kell.

dec. 26. 08:23
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Add el nekem, adok érte 5000 monopoly pénzt
dec. 26. 10:44
 8/9 anonim ***** válasza:
77%

én revolutra kérem az eurót, és egyáltalán nem váltom át

ha fizetni kell vele hétvégén és forintban akkor a vásárlás arányában nagyon alacsony a költsége

amikor forintban kaptam az eurós utalást akkor az OTP azért elég vastagon vonta a jutalékot, egy évre vonatkozóan kb 150 euróba került heti 500 euró forintos számlára való utalása

dec. 26. 19:19
 9/9 nb2019 ***** válasza:
100%

8-as (de a kérdezőnek is hasznos lehet): Arra figyelj, hogy hétvégén a Revo is rosszabb árfolyamon vált, mint egy hétköznap napközben.

Emiatt inkább megérheti akkora összeget, amit előre tudsz hogy forintban fogsz elkölteni hét közben átváltani.

dec. 26. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!