Most akkor mi az igaz az épülő kínai elektromos autógyárakról?
Figyelt kérdés
Az egyik oldalról azt mondják hogy még az operátori fizetések is magasa, a környékbeli átlag felett lesznek érdemes lesz ott dolgozni.
A másik oldalról meg azt hallani, hogy majd hoznak ázsiai biorobot melósokat, akik sokkal kevesebb pénzért sokkal nagyobb teljesítménnyel tudnak dolgozni, mint az európai melós. Ha magyart felvesznek, ő meg szembesül az ázsiai valósággal, hatalmas teljesítményelvárások, kevés pénzért.
Mi lehet az igazság?
tegnap 20:13
1/4 anonim válasza:
Operátorok között nem tudom mi a helyzet, én pénzügyi területen dolgozom egy kínai cégnek, és elképesztően jól fizetnek, az előző munkahelyemhez képest konkrétan dupla annyit keresek (pedig az se volt rossz), cserébe viszont napi 10, néha 11 órákat dolgozok hihetetlenül feszített tempóban. Mindenki döntse el, hogy megéri-e, nekem speciel jelenleg meg.
2/4 A kérdező kommentje:
Azt meg szabad tudakolni hogy mennyi ez az összeg?
tegnap 20:31
3/4 anonim válasza:
Egy autógyár épül, az pedig a BYD Szegeden.
Ők úgy lőtték be a fizetéseket szándékosan,hogy magasabbak legyenek, mint a kecskeméti Mercinél.Nem véletlenül.
Ha autóiparban tapasztalt emberek kellenek nekik, azt máshonnan kell lenyúlni.
4/4 anonim válasza:
Mivel nem a gyárak elektromosak, hanem az autók, amiket majd gyártanak benne, ezért nem elektromos autógyárakról, hanem elektromosautó-gyárakról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!