Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Cliftsons Limited-ről szeretné...

Cliftsons Limited-ről szeretnék információt.Mit lehet tudni róla? Otthoni call centeres állást hirdetnek. Bővebben lent!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A fent nevezett cég hirdet otthoni értékesítési call center állást. Már beszéltem az egyik emberükkel, van némi fix fizetés is+jutalék. Szimpatikus lenne úgy összességében , de van pár fura dolog számomra.

A fizetés dollárban van és Binanceon keresztül érkezik. Nem nagyon értek ahhoz, kérdeztem így hogy működik mégis az adózás? Erre azt a választ kaptam, hogy így nem kell adózni. Hát ilyen tudtommal nincsen 😀

Se nem vállakozói, se nem alkalmazotti jogviszony ez, hanem "freelancer".

Nem vagyok jártas ebben a világban. Voltam call centeres, nem probléma a hideghívas, de az rendes alkalmazotti jogviszony volt, bejárósan irodába. Mik a hátülütői ennek, egyáltalán valós dolog ez?

A cégről kb semmi infót nem találok, annyi hogy elvileg londoni, de az illető akivel beszéltem azt mondta, hogy több országban jelen van. Hivatalos honlapjuk jelenleg nem elérhető, bár ezt is mondta ez az ember, hogy jelenleg valamit csinálnak rajta és amiatt nem..

Egyébként vitaminokat, táplálékkiegészítőket kell értékesíteni telefonon.

ma 07:24
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!