Fel lehet hívni egy munkáltatót, akivel egy hete egyeztettem egy állással kapcsolatban, de azóta még nem jelentkezett?
Figyelt kérdés
Jelenleg álláskeresésben vagyok, még pályakezdőként.
Rengeteg helyre beadtam, és kb. másfél hete kerestek egy cégtől, örültek is annak, hogy bármikor kezdeni tudnék. Telefonos egyeztetés volt csak.
Azóta kerestek egy másik helyről is, ahol már interjú is lett lebeszélve. Azonban az előző cég sokkal vonzóbb lenne.
Illik ilyenkor visszahívni őket azzal, hogy egy másfél hete kerestek, és érdeklődnék, hogy aktuális-e még az állás? Mert már kerestek egy másik helyről is, de ez sokkal jobban tetszene (ezt is hozzátenném).
dec. 17. 13:59
3/4 anonim válasza:
Miért ne? Mit veszthetsz vele? Legrosszabb esetben kudarcélmény, hogy nemet mondanak, de ha van B lehetöség, akkor csak nyerhetsz azzal, hogy informálódsz a szimpatikusabb A-nál.
4/4 anonim válasza:
Ne várj semmilyen cégre, ha felvesznek valahová, fogadd el az állást, ha nem tetszik vagy lesz jobb ajánlat, akkor próbaidő alatt fel lehet mondani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!