Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Munkakeresésben vagyok! Miért...

Munkakeresésben vagyok! Miért van az, hogy sok pozíciót amire jelentkeztem professional-on meg sem nyitja a cég a jelentkezésem?

Figyelt kérdés
Ez látszik a professionon. Van ahová egy hónapja jelentkeztem mégsem nyitották meg sem.
ma 12:08
 1/7 anonim ***** válasza:
68%
Lehet fekete listás vagy de ilyenkor nem is nagyon van felvétel max karácsonyi vásárokba.
ma 12:54
 2/7 A kérdező kommentje:

Mit takar az h fekete listás vagyok?

Honnan tudnák ha meg sem nyitják az önéletrajzomat?

ma 12:57
 3/7 anonim ***** válasza:
44%

akkor is hírdetnek a cégek, hogyha nincs konkrétan nyitott állásuk a pozícióra, mert a csomag amit a professionnál fizetnek általában időszakra vonatkozik

egyébként nincs olyan, hogy "fekete lista", főleg a HR-esek farkastörvényű világában nem működne semeddig egy ilyen alapvetően illegális adatgyűjtés

ma 13:35
 4/7 anonim ***** válasza:
24%

egyébként nincs olyan, hogy "fekete lista"

De igen, szinte minden komolyabb multinál van blacklist, nálunk legutóbb azért került fel rá egy srác, mert visszamondta az írásban elfogadott ajánlatot.

ma 13:47
 5/7 anonim ***** válasza:
19%

Igen, hivatalosan azt kell mondani nincs.

Garantálom aki megverte a nagyfőnököt nem a hónap dolgozói listára került fel.

ma 13:47
 6/7 anonim ***** válasza:
72%

"De igen, szinte minden komolyabb multinál van blacklist, nálunk legutóbb azért került fel rá egy srác, mert visszamondta az írásban elfogadott ajánlatot."

Dehogy van. Hol is kellene tartani pontosan? Maxium ha egy ott dolgozó illető emlékszik valakinek a korábbi dolgaira, de egyébként nincs ilyen.

ma 13:56
 7/7 anonim ***** válasza:
89%
@6 Engem is blacklistelt már cég (ex HR-esüktől tudom), mert direkt olyan 70%-kal a sáv felett kértem.
ma 14:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!