Ha lassan egy hónapja nem hallok semmi reagálást egy munkahely felől, akkor ne is reménykedjek?
Lassan 1 hónapja, hogy semmi reakciót nem kaptam tőlük.
Azt hittem esélyes vagyok mivel minden elvásárnak megfeleltem volna és még ott is volt gyakorlatom de úgy tűnik találomra választanak...
Írtam olyan emailt is amiben csak érdeklődök aktuális munkák iránt, de erre se érkezett semmi válasz.
Még ha egy elutasító emailt küldtek volna, azt is nagyra értékelném de konkrétam olyan mintha el se ment volna nekik a jelentkezésem, vagy egyáltalán meg se nézték ha át ment...
Más munka renszerint felhív2-3 napon belül, vagy küld egy olyan emailt amiben írják, hogy köszönjük de mást választottunk.
Pedig reménykedtem benne, szerettem a helyet és gondoltam mivel van ott tapasztalatom, ismerem a helyet is van némi esélyem egy interjúra, de még arra se hívnak...
Persze közben jelentkeztem máshova, mentem is interjúkra de közben reménykedtem még ebben de lehet el kell engednem?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!