Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek milyen ma egy...

Szerintetek milyen ma egy SSC-nél dolgozni Magyarországon?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 10:40
 1/5 anonim ***** válasza:
71%
Igazán remek.
tegnapelőtt 10:51
 2/5 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem varázslatos élmény.
tegnapelőtt 11:21
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindegy, milyen SSC.

Ha olyan SSC, ami "külsős", azok annyira nem jók.

Ha viszont egy nagyvállalat hoz létre önmagának egy SSC-t és belsősek maradnak az alkalmazottak, az már jobb sokkal.Bérekben, juttatásokban főleg.

tegnapelőtt 11:44
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem így összességében ezt elég nehéz megmondani.

Kétségtelen, hogy a nagyvállalatok a könnyebben betanulható szellemi munkát kiszervezik olcsóbb országokba. Most már szerintem világszinten nincs nálunk olcsóbb.

Én pénzügyi területen dolgoztam sokáig, az kb. agyhalál volt. Egyszerű gombnyomogatós betanított munka, a kollégáim nagy részének nem is volt szakirányú végzettsége, aztán simán megtanulták pár hét alatt. Az egész folyamatra viszont nem láttunk rá. Amikor megszűnt a munkahelyem, akkor viszont akárhová jelentkeztem, mindenhol azt várták el, hogy az egész folyamatot lássam, az adóbevallástól kezdve a banki ügyletekig mindent. Igaz, hogy legtöbbször náluk is csak egy mini részfolyamatot kellett volna elvégezni, de annyira sok volt a jelentkező, hogy szerintem így akartak szűrni. Aztán csodálkoztak, hogy az illető becsapva érezte magát, amikor az egész munka csak annyiból állt, hogy egy Excel táblát bogarászol egész nap.

Egyébként ha amerikai céghez mész dolgozni, azért ott általában eléggé figyelnek a dolgozók "jólétére". Vannak céges rendezvények, gyógytorna, masszázs, csapatépítő tréning, karácsonyi buli. Menj egy koreai céghez, ha 2 percet késel, már ordibálnak veled, aztán pont nem érdekli őket, hogy komfortosan érezd magad a munkahelyen.

Persze a konkrét csapatod, a főnököd is sokat számít.

Dolgoztam compliance területen is, az szerintem összetettebb, és bonyolultabb, mint egy betanított "könyvelő" egy SSC-nél.

De vannak más területek is, gondolom mindegyik különböző.

tegnapelőtt 12:21
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Koreai céghez sose, este 8kor felfognak hívni hogy ráérsz ugye?
tegnapelőtt 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!