Az EU-ban miért nem tudták még mindig elintézni a "nagyok",hogy ne kelljen a tagállamoknak a diplomákat elismernie?
Figyelt kérdés
Én sokáig abban a tudatban éltem,hogy bolognai rendszer, egységes Eu...stb aztán a fenéket.
Diplománként több 100 eurót kóstál a honosítás.Nincs ingyen.
Számomra érthetetlen, hogy mi szükség erre a fajta bürokráciára.
dec. 9. 19:51
1/3 Telelő Teve válasza:
Mert sok helyen tisztában vannak vele, hogy a déli államokban kiadott diploma gyakran egyenértékű a WC-papírral. Egy spanyol vagy görög diplomát nem biztos, hogy mindenhol elfogadnak - de a magyarral kapcsolatban is lehetnek fenntartások.
2/3 A kérdező kommentje:
1.
Az EU kvázi összes egyetemét harmonizálták.A tananyagban is erős a harmonizáció.
Egy spanyol nem rajzolja máshogy a Philips görbét, mint a svéd.
dec. 9. 20:18
3/3 anonim válasza:
Mondjuk ez egy érdekes téma. Mert én a programtervező info diplomámmal oda megyek, ahova akarok. Még csak honosíttatni se kell. Egy jogásznak meg pl szinte esélytelen külföldön praktizálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!