Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A KFC-be jó az 1800 Ft-os órabér?

A KFC-be jó az 1800 Ft-os órabér?

Figyelt kérdés

dec. 9. 13:45
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Pügyi-szàmviteli végzettséggel miért a kfcbe akarsz menni?
dec. 9. 17:59
 12/23 A kérdező kommentje:
Leginkább gyárakban, boltokban, irodában,
dec. 9. 17:59
 13/23 A kérdező kommentje:
Mert nem találok munkát, és albérletet fizetnem kell ami 130 ezer Plusz rezsi
dec. 9. 18:01
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
11-es vagyok, értem, így már megértem. Melyik megyében élsz?
dec. 9. 18:05
 15/23 A kérdező kommentje:
Komárom-Esztergom megye
dec. 9. 19:22
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Ott is gyérek a munklehetősegek? Én zalában élek, de itt akkora a munkanelküliseg, mint kb borsodban.
dec. 9. 19:30
 17/23 A kérdező kommentje:
Sajnos igen
dec. 9. 19:34
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnálom. Én sem találok munkát.
dec. 9. 19:36
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Tolna, Somogy illetve Baranya megyékben szintén ez a helyzet.

Fent a fogszabályzó, és valószínűleg le kell vetetnem, mert nem tudom majd kifizetni.

Hívtak egy melóra, nagyon komplex meló volt és be menten minden jól ment, mondjak egy bért. Elfogadták, majd kaptam az emailt, hogy mégse.

Most a héten még megyek, de egy faluban lakok, ahol nincs járat. (se busz, se vonat) Ha több műszak már ki van lőve, illetve a városban is egy - két munkahely van azt annyi.

Jogsim függőben van, most mennék lerakni a kresz vizsgát. De vezetni szintúgy nem fogok tudni elmenni, mert nincs pénzem rá.

Hogyan lehet így boldogulni?

Ha felvesznek egy-két hónapig a mocsokban járok majd, és reménykedek, hogy nem szúrnak le majd a vasútállomáson. Szóval remek lesz.

Vállald el a munkát, bármennyi is több lesz majd mint 400 bruttó. Plusz gyorsan lehet lépkedni felfelé a gyorséttermi láncokban. Én ismerek olyat aki 600-700at keresett a KFC-be.

dec. 9. 21:02
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
19-as az kfc-ben üzletvezető max. A többiek kevesebbet keresnek jóval, és ha megfigyelted nagyrészt diákokat alkalmaznak.
dec. 9. 21:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!