Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi most az átlagos munkake...

Mennyi most az átlagos munkakeresési idő?

Figyelt kérdés
IT management (project- és service delivery management), 30 éves tapasztalattal, angol középfokú nyelvtudással?
dec. 6. 20:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
reddit r/jobshungary fórumon viszonylag értelmes párbeszéd alakult ki, érdemes több hetet is visszagörgetni, alapvetően az a benyomásom az ott, illetve a gyakorin olvasottak, valamint a személyes linkedin-ről szerzett tapasztalataim alapján, hogy rég nem tapasztalt mértékben áll a piac.
dec. 6. 21:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Október végén kezdtem állást keresni, egy interjúm volt azóta és oda sem vettek fel
dec. 7. 06:28
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Az átlagos az több, mint egy év. IT területen szerintem sokkal rövidebb, de nyilván számít hogy hol és milyen szintű munkát keresel.
dec. 7. 19:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Tavaly 10 hónapról olvastam.
dec. 7. 19:12
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Előrebocsátom, FOGALMAM SINCS, hogy ezen a területen általában mennyi az álláskeresési idő. Nekem a saját területemen (elemző) eddig akárhányszor kerestem munkát (eddig 4 alkalommal), kb 2-3 hónap telt el a keresés és munkavállalás között. 2019-2024 közötti időszakról beszélünk, a legutolsó tapasztalatom 2024 tavasza, de ez idő alatt mindig 2-3 hónap volt.

Még annyi, és lehet, hogy tévedek, de nekem lehet, hogy egyszerűbb, mert valószínűleg a "legkeresettebb" korban vagyok, még elég fiatalnak számítok ahhoz, hogy úgy gondolják, hogy tudok még fejlődni, de már azért van 4-5 év tapasztalatom is.

dec. 7. 20:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!