Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egy recruiternek dögösen kell...

Egy recruiternek dögösen kell kinéznie?

Figyelt kérdés

Szeretnék ezzel foglalkozni, éppen tanulok is egyetemen. Viszont én nem vagyok valami szép. Túlsúlyom is van illetve keveset sminkelek, átlagosan öltözködöm.

Így is lenne esélyem majd ha munkát keresek?

dec. 6. 14:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
59%
nincs ilyen elvárás
dec. 6. 14:40
 2/11 anonim ***** válasza:
84%

Nem. Miért kellene? Érted, hogy mit csinál egy recruiter?

Sokszor nem is beszélnek személyesen a jelöltekkel.

A túlsúly más miatt probléma.

dec. 6. 14:59
 3/11 A kérdező kommentje:
2. Igyekszem leadni már csak kb 6 kg van hátra
dec. 6. 15:05
 4/11 anonim ***** válasza:
70%

Normálisan kell kinézzen. Ennyi.

Ezt a kg mániát sose értettem, honnan tudod, hogy 6kg? Ha alig eszel, akkor felemészted az izmodat ami nehezebb mint a zsír és meglesz a 6kg, de akkor is zsíros maradsz és kövér.

dec. 6. 15:24
 5/11 anonim ***** válasza:
84%

Nem feltétel, de előnyt jelent mert egy szimpatikus emberrel szívesebben beszélnek az emberek mégha csak ídásban is. A szép emberek meg mindig szimpatikusabbak ha csak kép alapján kell dönteni.

Mondjuk a 6 kg nem sok túlsúly, azzal még simán tudsz csinálni előnyös képet csinálni és akkor semmi hátrány nem ér.

dec. 6. 15:24
 6/11 anonim ***** válasza:
92%

Alapból nem de túlsúly lehet probléma.

Nálunk volt olyan akinek a masszívabb 170 kilóig hitelesített tüvös szék sem volt jó mert dagadt segge nem fért be a kartámaszok közé.

Tűzriadót is folyton buktuk miatta mert 10-15 perc mire lelépcsőzik nyolcadikról.

dec. 6. 15:25
 7/11 anonim ***** válasza:
31%
Ahol ez szempont az vagy olyan iparág (nagyon ritka), vagy annyira alja hely, hogy nem érdemes ott próbálkozni és kész
dec. 6. 15:28
 8/11 anonim ***** válasza:
32%
nálunk a cégnél szerintem minden második HR-es pénzügyes nő el van hízva
dec. 6. 19:55
 9/11 anonim ***** válasza:
91%
Mondjuk munkavállalóként abszolút nem érdekel hogy néz ki a HR es. Az 100x fontosabb, hogy amivel megkeres az releváns és nem sablon bemásolt szöveget kapok az illetőtől linkedinen
dec. 6. 20:39
 10/11 anonim ***** válasza:
74%
Egy jobban kinéző recuriter meggyőzőbb az biztos.
dec. 6. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!