Bölcsész diplomával csak ilyen kutatós, tanulmány írós munkahelyen lehet elhelyezkedni, vagy van más opció is?
Nemzetközi tanulmányok szakon vagyok, másodéves, de kicsit megbántam. Leginkább azt, hogy sok beadandót, tanulmányt, kutatást kell írnom. Nagyon nem szeretem ezeket, nagyon nem szeretek velük pepecselni, a formátumot is utálom szerkeszteni, utálom a wordot, a ppt-it is. :D
Kérdés, ha elvégzem a munkám is hasonlóan fog kinézni? Kutatnom kell, tanulmányokat írnom? Vagy van ennél izgalmasabb feladat is?
A nemzetközi tanulmányok azért nem egy filozófia vagy szabadbölcsész szak.
Ez kvázi egy diplomata szak.Érdemes a diplomáciai területeken keresgélni.
De, van lehetőség nemzetközi cégeknél elhelyezkedni vele.
Lehetsz vele igazgatói asszisztens, különböző projektekben dolgozhatsz.
#4 Jajj, ezt még senki se mondta, kacc-kacc. :D
(Burgereket is szívesebben csinálnék már, mint még 1 tanulmányt.) :D
ha jó mellé az angolod, akkor sok random multis irányba elmehetsz vele, pl turizmus, logisztika, mindenféle adminisztrátor
a mekit sokan mondják, de ott tényleg csak az életképtelenek nagyrésze köt ki (tisztelet a kivételnek, van aki tényleg szereti csinálni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!