Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Bölcsész diplomával csak...

Bölcsész diplomával csak ilyen kutatós, tanulmány írós munkahelyen lehet elhelyezkedni, vagy van más opció is?

Figyelt kérdés

Nemzetközi tanulmányok szakon vagyok, másodéves, de kicsit megbántam. Leginkább azt, hogy sok beadandót, tanulmányt, kutatást kell írnom. Nagyon nem szeretem ezeket, nagyon nem szeretek velük pepecselni, a formátumot is utálom szerkeszteni, utálom a wordot, a ppt-it is. :D

Kérdés, ha elvégzem a munkám is hasonlóan fog kinézni? Kutatnom kell, tanulmányokat írnom? Vagy van ennél izgalmasabb feladat is?

dec. 5. 22:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

A nemzetközi tanulmányok azért nem egy filozófia vagy szabadbölcsész szak.

Ez kvázi egy diplomata szak.Érdemes a diplomáciai területeken keresgélni.

De, van lehetőség nemzetközi cégeknél elhelyezkedni vele.

Lehetsz vele igazgatói asszisztens, különböző projektekben dolgozhatsz.

dec. 5. 22:21
 2/8 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam. Irodai munkára vágyom egyébként, de ezek a kutatások a halálomra visznek, ezt nem csinálnám egy életen át. Akkor viszont van remény a 3 végigkínlódott év után. :D
dec. 5. 22:39
 3/8 A kérdező kommentje:
Nemzetközi szerveknél, vagy akár magyar nemzeti szerveknél is szívesen elhelyezkednék vele, akár katonaságnál vagy rendészeti körökben. Olyasmire van esély?
dec. 5. 22:40
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
van, meki fkc burger
dec. 5. 22:42
 5/8 A kérdező kommentje:

#4 Jajj, ezt még senki se mondta, kacc-kacc. :D

(Burgereket is szívesebben csinálnék már, mint még 1 tanulmányt.) :D

dec. 5. 22:45
 6/8 anonim ***** válasza:
86%

ha jó mellé az angolod, akkor sok random multis irányba elmehetsz vele, pl turizmus, logisztika, mindenféle adminisztrátor

a mekit sokan mondják, de ott tényleg csak az életképtelenek nagyrésze köt ki (tisztelet a kivételnek, van aki tényleg szereti csinálni)

dec. 6. 08:40
 7/8 A kérdező kommentje:
Az angolom szerencsére jó, és egy ritkább nyelvet is beszélek.
dec. 6. 09:00
 8/8 anonim ***** válasza:
41%
Életképtelenek? Ugye tudod hogy van mikor nem rajtad múlik ha nem kapsz munkát?
dec. 6. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!