Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha cirkuszos akarok lenni, az...

Ha cirkuszos akarok lenni, az jó ha járok ritmukus gimnasztikára?

Figyelt kérdés

#artista #cirkusz #gym
dec. 2. 21:30
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%
Van artista iskola a Városliget mellett. Ha cirkuszban akarsz dolgozni, ott kell tanulni.
dec. 2. 21:32
 2/11 A kérdező kommentje:

nem tudok.. messze van..

viszont, jóba vagyok nagyon cirkuszosokkal ,most voltam náluk 2hetet

hozzájuk mennék

dec. 2. 21:59
 3/11 A kérdező kommentje:
de nem beszéltem még nagyon velük erről mert ilyenkor még nem nagyon veszik komolyan,
dec. 2. 22:00
 4/11 anonim válasza:
65%
Első vagyok. Nem tudom, hogy hány éves vagy, de ezt nem lehet elég korán kezdeni. Ha ez a vágyad, akkor hajrá, csak legyél határozott és harcold ki magadnak.
dec. 2. 23:28
 5/11 anonim ***** válasza:
27%
Cirkuszolni magadtol is tudsz, nem?!
dec. 3. 04:54
 6/11 A kérdező kommentje:

16vagyok

koszonom szepen:)

dec. 3. 09:15
 7/11 anonim válasza:
56%

Ha 16 vagy, akkor viszont sok jó hírem nincs, az artista képzés ennél sokkal korábban kezdődik.

Én mindenféleképpen felhívnám az artista iskolát, ok telefonon nem fogják tudni, hogy hol laksz, viszont a kérdésedre válaszolni fognak. Ha ők képeznek ilyen idősen, akkor mindenki más is fog.

Ha nem képeznek, akkor sajna el kell menni kisegítő munkára valami cirkuszhoz és helyben bele tanulni abba, amit csinálni akarsz.

Mindezt elmondva, szerintem ez nem egy szerencsés élet pálya 2024ben. De a legfontosabb, hogy azt csináld amit szeretsz, csak értsd meg, hogy a szakma olyan, hogy sose fogsz jól keresni, rengeteget kell dolgozni és folyamatosan utazni elég puritán körülmények között.

A forrásom az, hogy az egyik üzlettársam 40 évig artista volt és haláláig aktív volt az akadémián is. Rengeteget mesélt róla. De ez ennyi, mesélt róla, nem tudom garantálni a valóság tartalmát annak, amit itt leírtam.

dec. 3. 11:31
 8/11 A kérdező kommentje:
igen.. ahogy mondtam tudom milyen! hiszen most voltam 2hetet egy utazo cirkuszosoknal! es talan hogy ismerem oket tobb esellyel..esetleg hozzajuk tudnek menni
dec. 3. 21:36
 9/11 anonim ***** válasza:
Az artistákat már “születésük előtt 9 hónappal” nevelik artistává. 😁
dec. 18. 05:46
 10/11 A kérdező kommentje:
az fasza
dec. 18. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!