Ha cirkuszos akarok lenni, az jó ha járok ritmukus gimnasztikára?
nem tudok.. messze van..
viszont, jóba vagyok nagyon cirkuszosokkal ,most voltam náluk 2hetet
hozzájuk mennék
16vagyok
koszonom szepen:)
Ha 16 vagy, akkor viszont sok jó hírem nincs, az artista képzés ennél sokkal korábban kezdődik.
Én mindenféleképpen felhívnám az artista iskolát, ok telefonon nem fogják tudni, hogy hol laksz, viszont a kérdésedre válaszolni fognak. Ha ők képeznek ilyen idősen, akkor mindenki más is fog.
Ha nem képeznek, akkor sajna el kell menni kisegítő munkára valami cirkuszhoz és helyben bele tanulni abba, amit csinálni akarsz.
Mindezt elmondva, szerintem ez nem egy szerencsés élet pálya 2024ben. De a legfontosabb, hogy azt csináld amit szeretsz, csak értsd meg, hogy a szakma olyan, hogy sose fogsz jól keresni, rengeteget kell dolgozni és folyamatosan utazni elég puritán körülmények között.
A forrásom az, hogy az egyik üzlettársam 40 évig artista volt és haláláig aktív volt az akadémián is. Rengeteget mesélt róla. De ez ennyi, mesélt róla, nem tudom garantálni a valóság tartalmát annak, amit itt leírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!