Párotokkal együtt mennyi a havi fizetésetek?
Figyelt kérdés
A kérdés azoknak szól, akik együtt is élnek.nov. 28. 13:41
11/33 anonim válasza:
850 ezer nettó, túlórákkal 1 millió.
15/33 A kérdező kommentje:
Engem nagyon érdekelne, hogy miért csak azoknak hasznos a válasza, akik ketten is 1 millió alatt keresnek? Teljesen validak ezek az összegek, senki sem írta hogy 3 millát keresnek ketten.. én mindenkiét hasznosnak találtam, köszönöm mindenkinek!
nov. 29. 14:12
16/33 anonim válasza:
#15 Vannak itt olyan egybitesek, akik kb úgy működnek, hogy "mi ketten az asszonnyal keresünk 450 ezer nettót, se a szomszéd Zsoltiék, se Pista unokabátyámék, se Jani a falu szélén nem keres többet, pedig ő aztán okos gyerek, szóval aki azt írja, hogy többet keres, az mind kamu"
17/33 A kérdező kommentje:
16, igazad lehet. Bár azt megértem, hogy a havi másfél milliót nehezebben hiszik el, de itt tényleg nem írtak nagyon magas fizetéseket.
nov. 29. 15:17
20/33 anonim válasza:
400-E alatt, ő részmunkaidőben van és fix lakással jól elvagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!