Kisgyermek nevelőként dolgozom? Valóban saját zsebből kell fizetnem az éves kretid pontokat? Felsőfokú végzettségem van.
A munkáltató kötelez a kredit pontok megszerzésére, amit Nekem kell kifizetnem, alkalmanként akár 30 000 forintért.
Rendben van ez így? Nem találok jogszabályt erről. A szerződésemben semmi nem szerepel erről.
Neked bizony!
Haver buszsofőrként, Volán alkalmazottként fizetett 200-at pár éve, egy olyan nemzetközi papírért, amit nem i használ.
Én állatorvosként, a kreditpontokat gyűjtögetem olyan 3-500/év pénzért!
Csajom apja őr, ő 5 évente fizet egy papírért.
hát nekem ez fura, mivel nálunk ezt a munkahely állja...
ezek szerint mindenhol másképp van....
"hát nekem ez fura, mivel nálunk ezt a munkahely állja."
Pedig nem köteles, örülj neki, hogy átvállalja.
Én mérlegképes könyvelőként is saját magam finanszírozom a kreditgyűjtésem már évtizedek óta. És még nagyon sokan vagyunk ezzel.
Amíg X szervnél dolgoztam, ott ők szerveztek képzést erre (jogosultak voltak rá), azt nyilván nem kellett a saját dolgozóknak kifizetni, de a "kintről jövőknek" viszont pénzbe került.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!