Logisztikai területről hova tudnék tovább lépni, hogy megvan a gazdasági diplomám?
Figyelt kérdés
28 éves vagyok és már hosszú évek óta (5 éve) logisztikai területen dolgozok különböző cégeknél. Voltam beszerző, termeléstervező, asszisztens és még fuvarszervező is, jelenleg beszerzőként dolgozom. Miközben dolgoztam levelezőn elvégeztem a nemzetközi gazdálkodás szakot és angol mellett megtanultam spanyolul is. Gondoltam milyen jól fog jönni a gazdasági diploma a munka mellé, de igazából most jöttem rá, hogy tulajdonképpen ezek a munkák gazdasági diploma nélkül is teljesen elláthatóak (engem is anélkül vettek fel), kollágim közül is soknak más területről van diplomája (pl. bölcsész, műszaki menedzser). Mostmár azt látom, hogy ezek a munkák szakmailag, szellemileg nem elégítenek ki (pl. alkudozás beszállítókkal pár cent engedményért vagy termelési tervek áttervezése) és nagyon előrelépni sem tudok benne anyagilag. Merre tudnék továbblépni, így friss diplomával, de már lassan 29 évesen? Milyen irányokat vehet valaki egy ilyen diplomával? Szívesen tanulok még munka mellett, egyetemen újra elkapott a tanulás öröme, de milyen irányba érdemes és lehetséges menni?nov. 24. 13:09
1/2 anonim válasza:
Legyen inkább egy rendes diplomád, mert közgazdásszal már Dunát lehet rekeszteni.
Vagy nyiss vállalkozást.
2/2 anonim válasza:
Logisztikai és termelési területen is lehet így előrelépni vezetői pozíciók felé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!