Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi lesz a Minimálbérnek a...

Mennyi lesz a Minimálbérnek a Bruttó órabére 2025. Január 1-től?

Figyelt kérdés
Mindenhol kerestem az interneten, hogy mennyi lesz a heti bér, napi bér, és az órabér a Minimálbér esetében. De sehol sem találtam meg sajnos.

#Minálórabér órabére, heti bére, napi bére.
nov. 23. 10:26
 1/6 anonim ***** válasza:
0%

Ez attól függ, hogy hány órát dolgozol a minimálbérért.

Szóval ezt egyszerűbb lesz kiszámolnod magadnak.

nov. 23. 10:48
 2/6 A kérdező kommentje:

Engem ez nem vigasztal 1. válaszoló, hanem jobban örülnék ha fel lenne tüntetve az interneten a Minimálórabár Brutt és Nettó órabérre. Mert csak Minimál órabérben dolgozóm, és csak a Bruttó Minimálórabér 30%-ra vagyok jogosult heti 20 órás műszakban.

Mert a fejlesztő foglalkoztatásban nincs Minimál órabér 50%-a.

nov. 23. 11:16
 3/6 anonim ***** válasza:
77%

Nettót sehol nem fogják feltüntetni, mert az függ attól, hogy milyen kedvezményekre vagy jogosult.

Amúgy a humáncentrum weboldalán tavaly novemberben írtak egy cikket, hogy mennyit lehet keresni 2024-ben. Na, ők kiszámolták havi, heti, napi és órára vetítve mit jelent a minimálbér. Ha én megtaláltam, te is meg fogod találni.

nov. 23. 11:25
 4/6 anonim ***** válasza:
74%

Bruttó 290 800, nettó emberenként más attól függ mennyi kedvezményed van.

Nem tudom hol kerested, nekem google 1. találatban feldobbta.

nov. 23. 14:22
 5/6 A kérdező kommentje:
Végül a Mandinert megkérdeztem.
nov. 23. 18:30
 6/6 anonim ***** válasza:
1680Ft körül lesz a bruttó órabér.
tegnapelőtt 06:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!