Állásinterjún hátrány az eljegyzési gyűrű?
Menyasszony vagyok, nyáron lesz az esküvőnk. A legtöbb ember fejében az él, hogy esküvő után mindenki egyből teherbe akar esni, pedig nálunk ilyenről szó sincs. Azonban volt már interjúm, ahol célozgatva megkérdezték, hogy szeretnék e gyereket a közeljövőben.
Szerintetek inkább vegyem le a gyűrűmet az interjúra? Félek, hogy emiatt nem vennének fel.
Amiatt kérdezik meg, mert fiatal nő vagy.
Rajtam nincs gyűrű, 26 vagyok és leszbikus (csak a feminin vonalon). Folyamatosan megkérdezik
Ilyenkor a legjobb valami brutalis választ adni, amivel kizokkented és rádöbbented, hogy a méhedhez semmi köze.
Peldaul: nem lehet gyerekem, mert volt egy autóbalesetem.
Aztán, ha mégis lesz gyerek pár év múlva, akkor mondhatod, ha esetleg fel merné hozni valaki, hogy "én sem értem, valóságos csoda" 🤣
Mindezt persze azért, mert ilyen kérdésnek nincs helye egy interjún. Tilos is ilyenről kérdezni.
Minek kamuzni?
Igen, kockázat, hogy elmész szülni. Menj olyan helyre, ahol nem kérdezik meg és kész. Vagy ha a közeljövőben akarsz, akkor ne titkold el, ha rákérdeznek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!