Ilyen végzettségekkel megélnek?
Figyelt kérdés
Látok egy csomó fiatal lányt, szépek, járnak síelni a családdal, Sziget Fesztivál, beülős helyek a barátnőkkel stb. Boldog egyetemisták.
Tanulmányok: óvodapedagógus, konduktor, tanító stb.
Ezt mind a kemény majdani 300-350 ezerből tudják / fogják tudni abszolválni vagy mégis hogy?
Vagy keresniük kell egy mérnök/IT aput is még idejében aki majd hazaviszi a nagy kenyeret? Vagy a családjuk mindig ad majd havi apanázst felnőtt korukban is?
ma 10:48
1/11 anonim válasza:
Nyilván amíg egyetemista addig család viszi el.
3/11 anonim válasza:
Síelni és fesztiválra nem járok... De koncertekre és több belföldi utazásra igen, ami már lehet egyenértékű. 300-E alatt, bár fickó vagyok és nem járok kozmetikushoz. :-) Családi ház, olcsóbb vagy normális albérlet, fickó lakása, közös albérlet. Ennyike. Még sokat is mondtál 350-nel. :-)
5/11 anonim válasza:
Én egyetemistaként diákhitelből és mellette diákmunkából vettem meg azokat, amiket egyébként nem tudtam volna. 35N
6/11 anonim válasza:
Óvónő, tanár, gyógypedagógus eleve csak úgy tud lenni valaki, ha van szabad szemmel is látható összeget kereső férj, mert azokból a fizukból nem lehet az alapvető dolgokat sem finanszírozni, nemhogy síelgetni meg nyaralgatni meg fesztiválozgatni. Szomorú, de tény.
7/11 anonim válasza:
Te is tudod a választ, minek a provokatív kérdés?
8/11 A kérdező kommentje:
Hatos, Én is így gondolom.
Úgy látom ezek már eleve középosztálybeli családok gyerekei és a lányok meg így "önmegvalósíthatnak" nyugodtan. Aztán amikor kezdenek munkába állni, addigra simán összeszednek valami jól kereső srácot nem szakad meg a megszokott színvonal sem.
ma 13:06
9/11 anonim válasza:
Így van, IT/mérnök férj, sok ilyen van az ismertségi körömben vagy jól menő vállalkozó.
10/11 anonim válasza:
Igen, ők vagyonosabb (ugye mihez képest, de az átlaghoz képest biztos) családok szeme fényei. Van egy alibi munkájuk, de a családi vagyonból élnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!