Pénztáros munka? Mennyire bonyolult?
Figyelt kérdés
Hogy működik a pénztáros munka az Aldi/lidli nél?
Nem ismerem a pénztárgépek működését. Mennyire bonyolult? Kell számolni fejbe? Az első napon megmutatják gyorsan hogy hogy működik, vagy ténylegesen meg is tanítanak rá? A gyorskódokat mennyire kell tudni az elején? Esetleg elérhetőek ezek a kódok valahol? Mennyire várják el a pörgést az elején?
nov. 11. 12:35
1/12 A kérdező kommentje:
(nem dolgoztam még máshol)
nov. 11. 12:35
2/12 A kérdező kommentje:
Illetve aldinál a részmunkaidő hogy van? Kevesebb nap, vagy ugyanannyi napot kell menni, csak kevesebb órát?
nov. 11. 12:50
3/12 A kérdező kommentje:
Estis suli mellett mennyire lehet csinálni ?(heti 3 napos) Figyelembe veszik?
nov. 11. 12:52
4/12 anonim válasza:
Egy eladói végzetség az nem ártana hozzá, szerintem enélkül szóba se állnak veled. Mellette az Aldi és Lidl, nem arról híres hogy csak is eladó lennél.
Raktárból kikell hozni a árukat és folyamatosan tölteni a leürült polcokat.
Ott mindenki csinál mindent, hogy egy ember bárhova bevethető legyen.
5/12 A kérdező kommentje:
Akkor eladói végzettség nélkül fel se vesznek? Érettségim van csak.
nov. 11. 13:19
6/12 anonim válasza:
Elég lesz az is.
Sok ész amúgy se kell a termékek polcra hajigálásához, meg a kassza használathoz.
7/12 A kérdező kommentje:
Persze, csak mutassák meg normálisan. Egy másik nagy multinál voltam még diákmunkaként árufeltöltő. Nem mondtak semmit el. Első két/három napon segíteni kellett valakinek pakolni, de utána nem tudtam hogy pontosan mit is kéne pakolni (még azt se hogy egyáltalán melyik területen) , és mi alapján, illetve egyáltalán mi az amihez jogom van, pl kell-e könyvelni ha raktárból polcra teszek valamit, stb.
nov. 11. 13:41
9/12 A kérdező kommentje:
Akkor csak ott volt luxus.
nov. 11. 13:52
10/12 anonim válasza:
A kasszázás azért nem olyan egyszerű, mint aminek tűnik. Mennyire vagy jó gyors fejbenszámolásban? Az kell, hogy ne tökölj az visszajárókkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!