Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Aki tradelesbol, befekteteseib...

Aki tradelesbol, befekteteseibol el, reszben, vagy egeszben, o, hogy kommunikalja az ismerosei fele?

Figyelt kérdés
Altalaban fogalmuk sincs az egeszrol. Teljesen ismereretlen nekik, hogy tokejovedelembol is lehet elni. Ram mindig furcsan neznek ez miatt, mintha hazudnek.
nov. 11. 09:01
 1/6 anonim ***** válasza:
80%
Egyszerűen: sehogy. De tényleg. Ha elkezdek osztalékról, ETF-ről, stb. beszélni, jön vissza a kérdés, hogy micsoda?
nov. 11. 09:17
 2/6 A kérdező kommentje:
Ha kerdezik, hogy mibol elsz, mit dolgozol, akkor mit valaszolsz?
nov. 11. 09:19
 3/6 anonim ***** válasza:
84%
Hazudod, hogy home officeban dolgozol. Bővebben könyvelés, adatfeldolgozás német autóipari stb. Cégnek. Xar, de jobb, mint bejárni egy irodába, ezzel letudod. Részletesen nem beszélhetsz róla a titoktartás miatt. Páran kérdeznék cég nevet is, keress egyet magadnak a netről vagy mond meg ez is titok.
nov. 11. 11:13
 4/6 anonim ***** válasza:
72%

Én egyszerűen le szoktam tudni azzal, hogy trader/daytrader vagyok.

1. A baráti/ismerősi köröm nagyrészt olyan személyekből áll, akik még ha nem is ismerik igazán a fogalmat, de annyit azért alapból is tudnak, hogy ez "tőzsdézés", "részvény adás-vétel", "osztalék", stb.

Ebből kifolyólag nem is nagyon kérdeznek rá.

Aki pedig többet is tud róla, az szokott részletekbe belekérdezni, vagy ha ő maga is csinálja akár csak mellékesen, akkor elbeszélgetünk róla.

2. Ha pedig mégis lenne olyan a társaságban aki nem érti, általában:

2/a. Nem kérdez rá, mert nem érdekli és/vagy nem akar "tudatlannak" tűnni (pedig nem olyan a társaságunk, hogy bárkit ismerethiány miatt kinéznénk)

2/b. Rákérdez, de én sem vagyok bolond, főképpen az "érdekességekről", "fun" dolgokról beszélek a daytrading kapcsán.

nov. 12. 04:29
 5/6 anonim ***** válasza:
25 éves kor felett gáz nem tudni arrol, hogy mi az osztalék, részvény. Én büszkélkednék vele, ha trader lennék.
nov. 12. 16:57
 6/6 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok: 23 évesen kezdtem el tradeléssel foglalkozni, aztán tartottam egy 12 év szünetet. Szóval én se lehetek nagyon büszke, de ismerek embereket, akik azt se tudják, hogy mi a tőzsde, az valami lopás szerintük.
nov. 13. 00:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!