Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Valakinek tapasztalata sírásó...

Valakinek tapasztalata sírásó munkában ?

Figyelt kérdés
Miféle tapasztalatok kellenek hozzá ? Illetve gondolom géppel kell dolgozni nem csak lapáttal ?
nov. 9. 09:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
70%
Hű, nekem nincs, de tavaly aug-ban temették a nagybátyám... akkor közöltem a családdal, hogy törölve, hogy eddig koporsós temetést akartam, engem hamvasszanak, mert a szívem szakadt meg értük, hogy 40
nov. 9. 10:43
 2/13 anonim ***** válasza:
78%
szóval hogy 40 fokban lapátolják a földet a koporsóra :(
nov. 9. 10:43
 3/13 anonim ***** válasza:
24%
Kemény munka. Főleg ha a talaj is kemény. Egyébként meg nem géppel ássák szerintem, kivéve ha tömegsírt kell ásni...
nov. 9. 10:57
 4/13 anonim ***** válasza:
55%
Lapáttal ès csákánnyal.
nov. 9. 11:03
 5/13 anonim ***** válasza:
85%

A 40 fok még hagyján.

Próbáld meg januárban a -10-ben.

nov. 9. 11:47
 6/13 anonim ***** válasza:
57%
Nem szükséges hozzá különösebb tapasztalat. Jó fizikai állóképesség és terhelhetőség, mivel nehéz fizikai munkáról beszélünk. Illetve nyilván hektikus a munkavégzés is, nem lehet előre kiszámítani.
nov. 9. 12:01
 7/13 anonim ***** válasza:
70%

Igen géppel.

Amikor már végképp nem viszi a lapátgép a befagyott köves földet, akkor előveszed a csákánygépet, és azzal kell tovább tolni.

nov. 9. 12:36
 8/13 Hintalow ***** válasza:
74%

Mindig lefelè kell elkezdeni ásni, mert fölfelè nincs föld.

Ilyesmikre gondolsz? 😀

nov. 9. 13:25
 9/13 anonim ***** válasza:
28%

Markológépel szokták kiásni. Nemrég láttam egy ilyen sírgödröt nem is volt túl mély.

Mikor belapátolták az könnyebb. Egyrészt mert 5 en voltak hamar ment, másrészt meg csak rá kell tolni a gödörre a földet aztán csak telik. Nő vagyok, a hólapátolás se semmi főleg ha vizes, húszperc alatt eltolom a havat, kb 70 m2 en, na most 5 férfi nem ám nem tud elbánni egy sírgödör betemetésével 10 perc alatt.

nov. 9. 13:33
 10/13 anonim ***** válasza:
71%

Markológéppel?!?!?

Olyan helyen, ahol egymást érik a sírok szerinted hova fér el egy markológép?

Kézi munka drága bogár -> Lapát, csákány.

Akárcsak az építőiparban olyan helyen, ahol nem dolgozhatsz munkagéppel, mert a földben lévő vezetéket szakíthatsz vele. Legyen akár +40 fok, vagy -25 fok.

nov. 10. 05:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!