Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nem vagytok rosszul az ilyen...

Nem vagytok rosszul az ilyen hirdetésektől?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

mega.lapja.hu

Az egyik álláshírdető oldalon minden oldalt vagy 10-szer szerepel egymás után és már rosszul vagyok tőlük.Hogy miért kell ilyet felrakni?

És ilyen alcímekkel:Folyamatos felvétel ezen az oldalon, RÖGTÖN KEZDHETŐ ADATRÖGZÍTÉS , HAJNALI MUNKÁRA KOLLÉGÁKAT KERESÜNK,KISEGÍTŐKET AZONNAL FELVESZÜNK KÖNNYŰ MUNKÁRA , FELVÉTEL CSAK MA! stb..

És képesek csak ezért új oldalt nyitni.Szerintem tuti átverés,de ha igen,akkor hogy lehetnek ilyenek az emberek?

2010. nov. 5. 12:35
 1/4 Viki233 ***** válasza:
100%
hát lehet h kamu, vagy lehet h nem.ezt sajnos nem tudhatjuk.de sztem kamu szaga van.
2010. nov. 5. 12:44
 2/4 Viki233 ***** válasza:
75%
ja de am miért ebbe a rovatba tetted ezt a kérdést?
2010. nov. 5. 12:45
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem minden ilyen átverés, én ismerek olyant, ami nem az, de valóban rengeteg van ezek között, ami átverés.
2010. nov. 5. 12:46
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
hjaj ez akkora átverés:) 2 éve vagyok regisztrálva az elsőn és évente ad vagy 20ft-ot 5000után elvileg megkapod. utolsó előtti is ilyen. max akkor lehet szerintem pár száz forintot keresni ha feléd regisztálnak.
2010. nov. 5. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!