Mennyit keres átlagba egy kertész?
Hali!
Én nem vagyok kertész, de voltam kint németországban a nyáron az apu testvérhez egy hónapig és ott kertész jár rendszeresen lenyírni a füvet, sövényt, gereblyézett és egy napra átlag megkapta azt a 100 eurót, igaz reggel nyolctól, este hatig babrálgatott, de közben vakaródzott,D húzta az időtt is, de hát a németeket nem érdekli, csak legyen meg amit rábíztak aznap. Lengyel származású volt a kertész, azt mondta hogy ő már ott él 25 éve lassan 60 éves lesz és minden éven tavasztól őszig van kint, aztán hazamegyen télre, tavaszkor megint melózik egész éven, azt mondta, nagyon jól megtudja szedni magát, persze ha ott elköltené az egy havi pénzét, az elmenne 2 hét alatt, mert elég magas árak vannak ott, de ha hazamegyen lengyelbe, ott úgy él abból a pénzből, amit ott keresett mint egy király.
Remélem picit segítettem, bár nem külföldre voltál kiváncsi, de azért leírtam ami eszembe jutott.-)
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!