Ahol erkölcsit kérnek a pályázathoz, ott elég beleírni az emailbe, hogy erkölcsi kérhető vagy valami hasonlót?
Nem kell még megkérni, de nem is kell beírni semmit. Természetes, hogy a pályázat komolyra fordulásakor megkéred, és időre beadod. Még nincs rá szükség.
Ha még csak mailben jelentkeztél, akkor még semmi sem kell - válasz mailben vagy telefonon majd időpontra hívnak, és abban benne lesz, mit kell magaddal vinni.
Valószínűleg később újabb mailben szólnak, amikor már ténylegesen, személyesen be kell nyújtani a diplomát, bizonyítványokat, erkölcsit, stb.
(Egyébként úgy tudom, már ügyfélkapun is lehet kérni az erkölcsit, nem kell feladni postán semmit - ők aztán postán küldik.)
Online pontosan hol lehet ilyet igényelni? Esetleg Kormányhivatalban kiadják?
A hirdetésben konkrétan kérik a 3 hónapnál nem régebbit csatolni.
Igen, közalkalmazotti állásoknál le szokták írni, hogy csatolni kell erkölcsi bizonyítványt, amin én is csodálkozni szoktam, mert ez nem ingyenes. Sokszor már eleve megvan, hogy kit vesznek fel, csak meg kell hirdetni, egyáltalán nem tartom etikusnak, hogy erre kényszerítenek, hogy ilyesmire költsek.
Nem tudom, hogyha csak beírom, hogy majd bekérem, ha felvesznek, ez nem rossz pont? Én inkább nem is pályáztam ilyen helyekre, elég barátságtalan gondolat ilyet kérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!