Cukikutyus kérdése:
24/48 órás portás munkával kapcsolatban milyen tapasztalataitok vannak?
Figyelt kérdés
Szerintetek ha egyedül vagyok a portán,és a helységben nincs ágy,csak egy másik szobában,akkor mennyire lehet bírni az ébrenlétet? Ha egy másik helyen van az ágy,akkor nincs lehetőségem ledőlni,mert bármikor jöhet valaki.Nemrég kaptam egy állásajánlatot rokontól,és szimpatikusnak tűnik a dolog,de nem tudom merjem-e bevállalni.Az épület másik felében a biztonsági őrök ketten vannak,így felváltva tudnak pihenni.Szerintetek reális egy embert egyedül egész 24 órára szolgálatba helyezni?#portás #hosszú műszak
tegnap 20:27
1/1 Mad Max2 válasza:
sok portás/biztör van éjjel egyedűl 24 órás beosztásban
Az ilyen helyeken általában lehet szundikálni éjjel valamicskét
Különben nagyon nehéz lenne embert találni az ilyen helyekre
Lehet hogy egész éjjel semmi mozgás nincs(mert azt nem írtad amugy le mi is ez amit örizni kell) Ha nincs mozgás éjjel akkor meg ugy is be vagy zárkozva, szundikálzs
Riasztóra, telefonra meg ugy is felébredsz...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!