Raktárosként ki mennyit keres Budapesten?
Figyelt kérdés
Több műszakban és túlórával?
Előre is köszönöm, ha válaszoltok.
nov. 4. 23:02
1/8 anonim válasza:
Vidéken, kb. mucsaröcsögén, munkatársam bruttó 375-öt keresett 1 éve.
Már nincs itt. Napi 1 fizetetlen túlórával.
3/8 anonim válasza:
Az egyik ismerősöm egy kelet-magyarországi városban keres br 420 k körül.
Ha tippelnem kell, olyan br 500 k körülire teszem a budapesti raktáros béreket.
4/8 anonim válasza:
Hát ez szerintem attól függ, hogy milyen cégnél dolgozik az ember. Ahol úgy vannak vele, hogy a raktári munka betanított jellegű, ott alacsony lehet a fizu. Talán elérheti a netto 300-at. Ez a logisztikus részszakmája. Ahol kell mindennel is foglalkozni, átvétellel, kiadással, csomagolással, komissziózással és van targoncás jogsija ott azért már elérhető a nettó 400 - 500. Raktárvezetők simán. Szóval ez attól függ, mennyire ért a dolgokhoz a munkavállaló, mennyire kompatens és van-e önbecsülése.
5/8 anonim válasza:
Az sem árt, ha van informatikai ismerete és nyelvtudása. Angol vagy német (cmr átvétel pld). Szóval igen kell hozzá tudás, ha az ember komolyan veszi. Ha ez mind megvan, akkor jogos az elvárás afelől, hogy a cég is vegye komolyan az alkalmazottát. Annak ellenére, hogy hivatalosan a nyolc általános is elég hozzá (a logisztikus szakmához már kell az érettségi). Meg ez egy felelőséggel bírú munka. A raktáros felel az áruk állapotáért. És még veszélyes üzem is.
6/8 anonim válasza:
Leltárhiány esetén vagy ha valami gond van, akár négyhavi fizuval lóghatsz a munkáltató felé. Ha jól tudom.
7/8 anonim válasza:
Baleset okozása esetén pld targoncával instant börtön. Szóval jah egy raktárosnak legyen önbecsülése.
8/8 anonim válasza:
Első voltam.
Leírtam egy tényt.
Nem zavar a lepontozás, de nagyon kíváncsivá tett, hogy egy egyszerű tényt hogy lehet 100%-ban negatívra értékelni?
Egy instant tényt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!