Kaptam egy állásajánlatot szoba ellenőrként egy 5 csillagos szállodában . Mit gondoltok megéri elfogadni ? Nagyon stresszesek ott a mindennapok ?
Helyedben attól függően döntenék, milyen más lehetőséged van?
Összehasonlítani munkaórát, fizetést, utazást, lakhatást, amelyiknél kijön a matek, azt választod.
Én recepciósként dolgoztam több szállodába.
5 csillagos szállodák között is van különbség.
A 4 és 5 csillag között viszont nagy a differencia.
Sőt, egy külföldi és egy magyar 5 csillagos között is óriási tud lenni.
Az hogy mi teszi tönkre az embert fizikailag/mentálisan az 2 dolgon múlik... a munkáltatón és magán az emberen.
Van, aki megéli ezt az egészet, már-már hivatásnak fogja fel és van aki
csak a pénzt látja benne. Ez viszont látszik. És egy 5 csillagos szállodában a külcsín a minden.
Ha nem imádod amit csinálsz, nem vagy "behódoló" típus akkor felejtsd el.
Hogy lehet ilyen vagy más ajánlatokat kapni?
Kifejezetten téged kerestek fel?
Úgy döntöttem , hogy holnap bemegyek reggel 8-ra egy próba napra , megpróbálom milyen 1-2 óra múlva remélhetőleg már okosabb leszek valamivel , jobban bele fogok látni . Ha esetleg nem klappolnak a dolgok akkor meg fogom a cókmókom és elbattyogok :D
Köszönöm mindenkinek a segítségét , ha valakit esetleg érdekel mi lesz a sztori vége akkor holnap a próba nap után szívesen beszámolók mindenről .
6
Találtam a neten több szoba takarító állás ajánlatot , felhívtam többet is az egyikkel megbeszéltem egy személyes találkozót . Mikor erre sor került akkor ajánlotta fel nekem az illetékes , hogy szoba ellenőrnek akarna betenni mivel jól beszelem a nyelvet . Remélhetőleg nem lőttem nagyon mellé :D
De hat próba szerencse
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!