Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Évente 6 millió megtakarítás...

Évente 6 millió megtakarítás elég lehet?

Figyelt kérdés

Nincs még saját lakásom, albérletben élek, csak 2 millióm van félretéve.

Elég lehet, vagy törekedjek még többre? (ami spórolással és/vagy még több melóval járna, de élni is szeretnék...) Mit gondoltok? 27 éves vagyok.

nov. 2. 16:34
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Budapesten, ahol durvák a lakás árak. Lehet az lesz, hogy maradok az évi 6 milliónál, aztán majd kiderül, mikor tudok lakást venni.
nov. 3. 12:40
 22/24 anonim ***** válasza:

4 év alatt, az 24 millió forint, ebből már lehet Budapesttől vásárolni ingatlant.... kb.... 15-30km

A vidéki élet lesz újra a jövő! Ez még befektetésnek is megéri..

Én vettem, egy telket ami közművesitve van teljesen, 3 millió ft, egy 3000 négyzetméternyi területet, ennek a 50% beépíthető.

Jelenleg ezt 8 millióért tudnám eladni. Győrtől ez 40 km van...

nov. 7. 16:12
 23/24 anonim ***** válasza:

#21 Megint csak kérdeném, ha egy rendes albérletbe laksz ami az igényeidet kielégíti akkor minek kell futni egy lakás után?

Egyértelműen egy befektetés és mivel a sajátod bármit megcsinálhatsz vele, ugyanakkor Budapesten nem egy ismerősöm volt aki 11. kerületbe lakott, váltott munkahelyet ami 13.-ban volt és heti 2x utazhatott oda-vissza 1-1 órát. De megeshet a karriered elején az is hogy full másik országban élsz X idő múlva és a lakás sokkal macerásabb mint mondjuk egy részvény index amivel semmit se kell csinálnod.

nov. 9. 20:47
 24/24 A kérdező kommentje:
23-as átgondoltam a dolgot, és arra jutottam, hogy majd lesz lakás, amikor lesz. Először inkább utazgatok ide-oda. És elég ennyi.
nov. 9. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!