Szállodai recepciós munka vs kereskedelem?
Figyelt kérdés
Főként olyan emberek véleménye érdekelne aki mindkét ágazatban dolgozott már hosszabb távon, mert a tévhittel ellentétben a keriseknek is rengeteg konfliktust kell kezelni, van, hogy akár rendőrt is kell hívni, szóval sajnos az sem csak abból áll, hogy lehúzzuk az árut fizetnek oszt csá.
Jelenleg keriben dolgozom, napiszinten konfliktusok vannak, amiknek kezeléséért én minimálbért kicsit kevéslem, és találtam egy szállodai recepciós munkát ami a többszörösét fizeti a jelenlegi béremnek, de arról a munkakörről is elég rosszakat írnak, pedig érdekelne, és mivel több nyelvet beszélek, így tudnám kamatoztatni a nyelvtudásomat.
Félreértés ne essék, biztos vagyok benne, hogy nehéz, kérdés hogy mennyire lenne érdemes váltani? Megéri azt a pénzt?
okt. 29. 22:44
1/3 A kérdező kommentje:
Azt még hozzátenném, nekem a munka nem büdös, ha sok a tennivaló azzal nincs feltétlen gond, szóval az olyan szintű “nehézség” nem okoz gondot, inkább tényleg az, hogy mennyivel problémásabb egy bogaras vendég, mint egy bogaras vásárló, mert ha nagy különbség nincs akkor elég megfontolandó a váltás.
okt. 29. 23:01
2/3 anonim válasza:
Neked kell tudnod, hogy számodra mi a jó.
3/3 anonim válasza:
A szállodai recepciós szerintem jobb. Néha még akár szórakoztató is lehet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!