Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Klímaszerelő vagyok (alkalmazo...

Klímaszerelő vagyok (alkalmazott) szabolcs megyében.400.000 ft kézbe az jó fizetésnek számít?

Figyelt kérdés

okt. 27. 11:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
29%
Igen, annak. Bár ha van 3 gyereked, hiteled, autód, akkor nem. Ezeket célszerű lenne tudni. Van-e másik kereső is a családban például?
okt. 27. 11:29
 2/14 anonim ***** válasza:
27%

Szerintem nem. Persze 400 ezer önmagában oké, és szabolcs megyében meg lehet belőle kellemesen élni DE:

- ki fizeti a TBd? Az már -12 ezer havonta

- ki fizeti a szabadságod? 20 napnál is az 1 havi bér.

- ki fizeti a betegszabadságod?

- hitelképesség? Így kb 0 szóval ha akarsz saját ingatlant akkor szívtál

- nyugdíj? Persze mindig viccelődünk hogy “úgy se lesz” de ha nem fizetsz SZOCHO t akkor ténylegesen félre kéne legalább havi 50 ezret tenned.

-gyerekek? Gyerekkel csomó adókedvezményt kaphatsz szóval egyre jobban megéri bejelentve dolgozni.

okt. 27. 11:51
 3/14 A kérdező kommentje:
be vagyok jelentve a kötelezők fizetve vannak. Egyedül vagyok nincs család. Csak ez az első munkahelyem és nemtudtam ez jónak számít e
okt. 27. 12:04
 4/14 anonim ***** válasza:
35%

Ha rendesen be lennél jelentve, akkor igen.

Így, hogy szürkén foglalkoztatnak, nem.

okt. 27. 12:12
 5/14 anonim ***** válasza:
33%

Mennyire vagy bejelentve? 4 órára, 6 órára, 8 órára? Milyen bérrel?

Persze, jól hangzik, hogy 400 ezer nettó kézbe, de ami nincs lepapírozva, azt bármikor elvehetik tőled.

Hitelképesség, szabadság, tb - ezt már írták előttem is.

De ne feledd: ha a főnök egyszer csak úgy gondolja, hogy nem ad borítékot, csak a bejelentett béredet, akkor semmit nem fogsz tudni csinálni ellene.

Én biztosan nem vállalnám így el. Jelentsen be teljes állásban, annyira, amennyi a valós fizetésem.

okt. 27. 12:42
 6/14 anonim ***** válasza:
39%

Egy fizetés akkor számít jónak, ha elégedett vele az, aki kapja.

Elégedett vagy vele?

Akkor jó.

Erre a kérdésre senki más nem tud érdemben válaszolni, csak te.

okt. 27. 12:46
 7/14 A kérdező kommentje:
mondom hogy be vagyok jelentve nem tudom ezt a szürke foglalkoztatást honnan veszed. Lehet nem jól fogalmaztam meg a kérdést arra lettem volna kíváncsi ebben a munkakörben errefelé ez jó pénznek számít e, más klímás cégekhez képest
okt. 27. 12:48
 8/14 anonim ***** válasza:
0%
ahogy betöltöd a 25-öt máris ugrik belőle 60e.
okt. 27. 12:49
 9/14 anonim ***** válasza:
16%
Ennyi irigy marhát
okt. 27. 14:20
 10/14 anonim ***** válasza:
56%
"400.000 ft kézbe" innen veszik az emberek hogy nem vagy bejelentve, kombinálva azzal hogy ez egy szakmunka ahol a bejelentések általában nem szoktak megtörténni.
okt. 27. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!