Jysk bútorboltban vagy McDonaldsban dolgoztatok már? Mik a tapasztalataitok?
Figyelt kérdés
Ez a két munkalehetőség van a környéken most, ami még viszonylag tűrhetőnek tűnik. Bárkinek van innen tapasztalata, vagy miket hallott ismerősöktől? A Jysk elvileg 9-19 óráig van nyitva minden nap, vasárnap 9-17-ig. Hány órát kell lenyomni naponta és hetente? Hány szabadnapom van egy héten? Őszintén ez a hétvégi munkavégzés, amitől hànyingerem van, a legtöbb hobbim hétvégi dolog (foci, f1), és nem akarok ezekből engedni. Legalábbis minden hétvégémet nem akarnám elcseszni. Másik a Meki, az most nyílik, az nem tudom 0-24-es lesz-e, mert most nyílik. Nulla konyhai tapasztalatom van, és itthon sem szoktam sütögetni. Így nem tudom mennyire bevállalható. Egyik és másik munkahelyeken mennyire megterhelő a munka, illetve ami még ezen kívül érdekel, az maga a fizetés, illetve a beosztás. A Jysk eladó-raktárost keres.okt. 27. 07:42
1/5 anonim válasza:
Szerintem a Meki pörgősebb, ott kevesebb esély van napközben üresjáratra, amikor tudnál lazítani kicsit.
2/5 anonim válasza:
De a mekiben legalább van ingyen ebéd.
3/5 anonim válasza:
A törvényes munkaidő heti 40 óra, ezt osztják be a munkaadók (a munkavállaló beleegyezésével), általában egy hónapra előre. Nem lehet minden hétvégére beosztani senkit.
A gyerekeim dolgoztak a Mekiben, egyikük 15 hónapot végignyomott, éjszakás is volt (ezt szerette a legjobban egyébként, az idő nagyobb részében csak takarítani, árut fogadni és előkészíteni kellett). Képzéssel kezdik, nagyon aprólékos a bevezetés, egyszerre egy dolgot kell megtanulni. Habár nem mindenki tudott megmaradni, sőt a többség pár nap után kiesett.
A Jysk nyilván más, pakolni, pénztárazni, vevőt kiszolgálni kell és nem valószínű éjszakai műszak.
4/5 anonim válasza:
"De a mekiben legalább van ingyen ebéd"
De ahhoz nem a mekis szemetet kell enni? Az inkabb hatrany, mint elony.
5/5 anonim válasza:
Én a Big Mac-től szinte mindig fosok...Ilyen ingyen ebéd inkább nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!