Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hol tudnék 400-450 ezer Ft-ot...

Hol tudnék 400-450 ezer Ft-ot megkeresni Magyarországon alkalmazottként?

Figyelt kérdés

okt. 25. 18:52
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
63%
Szinte bárhol.
okt. 25. 18:59
 2/20 anonim ***** válasza:
78%

Szinte sehol.

Viccen kívül azért ez így eléggé tág dolog, sok gyár fizet ennyit akár sima raktárosoknak, operátoroknak is DE!!! Nem mindegy mennyit, milyen körülmények között kel ldolgozni és mennyire megerőltető (főleg fizikailag) a meló. Mert azért nem ugyanaz egy 0-5 fokos raktárban pakolászni 12 órát, mint 8 órát egy kényelmes fűtött/hűtött irodában ülve a gépen dolgozni.

okt. 25. 19:16
 3/20 anonim ***** válasza:
12%
Haver most végzett a targoncás tanfolyammal, 22 éves és 500 nettós állással kínálták meg Bp-en egy logisztikai üzem raktárában, nemrég kezdett.
okt. 25. 19:18
 4/20 anonim ***** válasza:
25%

3as, ha albit kell fizetnie, az egyenértékű egy vidéki 250es melóval.

Ha valaki fiatal és nincsenek kötöttségei, én ajánlok másodállást. Sok idő nyilván, de akkor lehet igazán jól keresni.

okt. 25. 19:22
 5/20 anonim ***** válasza:
29%

4

Már mért lenne? Egy egy személyes albérlet Pest külkerületében (nyilván nem a belvárosban vannak a logisztikai raktárak) 130-150 forint. Vidéken 100e-t fizetnek neked ha beköltözöl valahova?

okt. 25. 19:41
 6/20 A kérdező kommentje:
De nekem mindenhol 300 nettót kínálnak
okt. 25. 19:58
 7/20 anonim ***** válasza:
34%
A full pályakezdoknek többet adok a cégemnél nettóban. Ez alapjan azt gondolom hogy elég sok helyen:D
okt. 25. 20:12
 8/20 anonim ***** válasza:
31%

Milyen végzettséged van?

Mit csináltál idáig?

Milyen nyelveket beszélsz?

okt. 25. 20:22
 9/20 anonim ***** válasza:
7%
Alkalmazottkent szinte kizart, de ekkora napidijat contractorkent is ketlem, hogy barki elkerne.
okt. 25. 21:07
 10/20 anonim ***** válasza:
24%
4es vagyok, tudom-tudom, azért lettem lepontozva, mert itt mindenki napi 3 óra munkával akar 1,5 milliót keresni. Esetleg a keményebb munka az csak a szánalmas proliknak való, tudom.
okt. 25. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!