Másnak sem utalták ki a SZÉP kártyára a havi térítést? Október 20. van és még mindig nem kaptam meg, eddig mindig hónap első hetében utalták. Miért lehet ez?
Figyelt kérdés
okt. 20. 09:01
3/12 anonim válasza:
Szép kártya juttatást szó nélkül megvonhatják.
4/12 anonim válasza:
Én például megkaptam. Az, hogy te nem kaptad meg, minden bizonnyal azért lehet, mert a munkáltatód nem utalta át.
5/12 anonim válasza:
Nekem megjött, már tegnap este azzal vacsiztunk.
6/12 Koplárovics Béci válasza:
Képzeld! Mi októberben nem is szoktunk kapni! Így hogy jött volna meg? Ugye tisztában vagy azzal, hogy mi a SZÉP-kártya és hogyan működik?
7/12 A kérdező kommentje:
Miért nem utolsó?
okt. 20. 09:27
8/12 Koplárovics Béci válasza:
#7: mert az a megállapodás a munkáltatóval, hogy 3 hónapot egyben kapunk meg. Úgy érzem, hogy fogalmad sincs arról, hogy mi is az a SZÉP-kártya. Mármint azon felül, hogy van rajta pénz, amit el lehet költeni. Ugye tisztában vagy vele, hogy ez egy nem kötelező dolog? Tehát a munkáltatód - kivéve ha a szerződésed másképp rendelkezik - akkor ad rá összeget, amikor csak akar. És még ha része is a szerződésnek, akkor is teljesen eltérhet az, hogy ki mikor adja, és milyen rendszerességgel. Van aki elsején utalja, van aki tizedékig, vagy aki huszadikáig, vagy aki utolsó munkanapon, van aki akkor amikor kedve tartja. Illetve az is igaz, hogy amennyiben még csak a szerződésben sincs leírva, akkor tényleg akkor és úgy adja, vagy éppen nem adja, ahogy neki jól esik. Éppen ezekért látszik az a kérdésedből, hogy fogalmad sincs ezekről. Ha lenne, akkor fel sem merült volna itt a kérdés, csak és kizárólag a munkáltató felé, mivel ő dönti el, hogy mikor adja. Ha adja.
9/12 anonim válasza:
A főnököd biztos nem volt veled megélegedve ebben a hónapban, így te virgácsot fogsz kapni a szép kártyádra
10/12 A kérdező kommentje:
#8: És miért vagy ilyen lekezelő és támadó?
okt. 20. 12:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!