Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Megéri stylistnak lenni...

Megéri stylistnak lenni itthon van rá kereslet?

Figyelt kérdés

Vonz maga világ. Egészen mostanáig hobbi szinten szeretek átalakítani másokat. Legtöbbször simsben vagy játékokban élem ki a kreativitásom. De sokkal jobban élvezném ha valódi emberre (:D) lenne ráhatásom. Látni éppen a mosolyt az arcán, hogy nézi ki ez a jó nő/férfi a tükörben.

De érdekel megtudnék-e élni vele?

okt. 17. 15:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
85%
Nem
okt. 17. 15:42
 2/13 anonim ***** válasza:
86%
Nem.
okt. 17. 15:49
 3/13 A kérdező kommentje:
Esetleg ha van tapasztalatod bővebben kifejtenéd itt vagy privátban?
okt. 17. 17:00
 4/13 anonim ***** válasza:
70%

Kérdező... elárulnád, hogy a kérdésed mi a búbánatos fene miatt tetted ide? Ha már komoly válaszokat vársz...

Mit szólnál esetleg a KARRIER kategóriához?

Ja, és ugyan nem sok hibád volt, de komolyabb, úgyhogy elsőre tanulj meg rendesen magyarul. Ha már stílussal szeretnél foglalkozni.

okt. 17. 23:00
 5/13 A kérdező kommentje:

Nem találtam meg azt a kategóriát sokat gomdolkoztam hova írjam.

De azthiszem normálisan tettem fel a kérdést szóval kérlek ne rajtam töltsd le a feszültséged.

okt. 17. 23:07
 6/13 anonim ***** válasza:
59%

Én meg úgy gondolom, hogy normálisan válaszoltam, szóval ne bennem keresd a saját hibádat.

Bár, ha most, 5 percen belül kijavítod az összes hibádat, akkor talán... de akkor tényleg egy normális javítást várok.

okt. 17. 23:26
 7/13 A kérdező kommentje:
Dikk.. a kötekedős nénje
okt. 17. 23:46
 8/13 anonim ***** válasza:
83%

Ja, hogy nemzetiségi vagy... értem.

Hát akkor ez van. Mindenki hibás, természetesen, de te nem. Kijavítani nem fogod a hibáidat, hiszen neked az nincs. Követelményeid azok azért vannak.

Na, akkor sok sikert. Tudod, ez egy olyan szakma, ahol elvárják az embertől azt, hogy jó legyen - PÉLDÁUL ebben is. A hibáid itt gyorsan kiderülnek, és utána még gyorsabban otthagynak téged az emberek. Ebben a szakmában jól kell tudni bánni az emberekkel is, amit te nem tudsz - szerintem még csak nem is érted, hogy most mi a probléma.

De majd rájössz. Nem akarom hosszan elemezgetni, mert úgysem értenéd, akkor meg minek?

okt. 18. 00:54
 9/13 A kérdező kommentje:

Én csak arra voltam kiváncsi egy stylist mennyit keres itthon, megéri annak lenni, van rá kereslet? Esetleg aki azt írta hogy nem annak a tapasztalatára lettem volna kiváncsi miért gondolja úgyhogy nem (egyébként sajnos én is így látom legalábbis kerestem állásokat szinte egyet sem dobot ki). Illetve igen kell valami amivel meg lehet fogni az embereket, de egyenlőre csak véleményt és tapasztalatokat jöttem gyűjteni. Ha el is akarnék helyezkedni ahhoz előtte kikéne járnom a sulit ami mellett a kommunikációmat is fejleszthetem:D. De egyenlőre csak gyűjteném az infókat.

Nincsenek követelményeim és nem nézem le magamat, mert bízni szeretnék magamban tudni, hogy bármire is képes vagyok.

Igen vannak hiányosságaim, de szerintem nem e köré épült kérdés.

okt. 18. 01:21
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Erre nincs valódi piaci igény, és ha nincsenek kapcsolataid, akkor szerintem teljesen esélytelen.
okt. 18. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!