Dolgozik valaki Pepcoban? Mennyit keres ott most egy eladó nettóban?
Pénteken voltam, többen is dolgoztak.
Amilyen elkeseredett arcuk van a penny szintjén lehet a fizu.
Én még nem tudtam úgy menni oda, hogy épp ne dolgozott volna senki, mindig többen is lófráltak a kasszában is, meg az áruval teli polcok és ruhaállványok környékén is. Szóval, biztosan sokan dolgoznak ott. Sőt, azt is el tudom képzelni, hogy a nem látható helyiségekben is dolgoznak páran. Talán épp wc-n is üldögélhetett valaki, a telefonját simogatva. Mondjuk ő épp nem dolgozott akkor a pepcóban. Meg másutt se nagyon. Hacsak az onlyfanson nem.
Az első kérdésedre ennyit tudok válaszolni. Életemben összesen 2 pepcóban voltam, de mivel sokkal több van, így a válaszom halmozottan igaz.
A másodikra nem tudok érdemben válaszolni, hisz egyikük sem mondta el magától, hogy mennyit keres, én meg nem kérdeztem meg, nem tudtam, hogy egyszer segíthetnék valakinek egy ilyen információval. Ha tudtam volna, megkérdeztem volna mindegyiküket, s akkor már tudnánk egy átlagot számolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!