Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van olyan akinek sok pénze...

Van olyan akinek sok pénze van és megengedi, hogy lemásoljam a technikáját?

Figyelt kérdés
okt. 12. 15:28
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
43%
Én már általános isiben sem engedtem, hogy lemásolják a matekházimat szóval nem.
okt. 12. 18:11
 12/22 anonim ***** válasza:
81%

Nekem sok pénzem van, szívesen lemásolhatod, a következőre lesz szükséged:

kemény, kitartó munka

okt. 12. 18:23
 13/22 anonim ***** válasza:
82%
A technikam az, hogy doktorit irtam egy eleg specializált szakterületen, és most napi 300k-t fizetnek a tudásomért. Nyugodtan másold.
okt. 12. 18:52
 14/22 anonim ***** válasza:
62%
Nem.
okt. 12. 19:11
 15/22 anonim ***** válasza:
83%
Egyikkel se fogsz semmire se menni. Mert ami nekem öröm és mámor napi 12 órában, attól a te agyad leég 10 perc alatt. Szeretni, betegesen imádni kell a dolgot ahhoz hogy sikeres tudj lenni benne. Ha csak a sok pénz vonz, az édeskevés.
okt. 12. 19:37
 16/22 anonim ***** válasza:
62%
10: Akkor elmagyarázod nekem?
okt. 12. 19:57
 17/22 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi számít soknak. Tanultam, 2 diploma, 2 idegen nyelv, munka szakterületen, karrierépítés
okt. 13. 13:30
 18/22 anonim ***** válasza:

Az én technikámat lemásolhatod:

A lényeg, hogy bármit csinálsz, mindig igyekezz benne a lehető legjobb lenni. Legyenek a legjobbak a jegyeid, indulj versenyeken, írj cikkeket, tarts előadásokat, korrepetálj, taníts és ha úgy érzed, a hely ahol vagy, ezt nem becsüli, egy év után keress másikat.

Én általános iskola óta csinálom, így kerültem gimnáziumba, onnan egyetemre, onnan egy amerikai befektetési bank magyar, később amerikai és angol irodájába, most a sokadik ország és cég után Svájcban dolgozok, annyi pénzért, aminél feljebb már csak a Magnificent 7 cégek vannak.

De nem mehet mindenki informatikusnak...

okt. 13. 18:31
 19/22 anonim ***** válasza:
Engem is lemásolhatsz; Szoftverfejlesztő vagyok, abból is magasan kimagasló, ebből van havi rendszeres magas jövedelmem. Ezen kívül intelligens vagyok, nem hozok rossz pénzügyi döntéseket, ellenben hozok jókat.
okt. 13. 18:35
 20/22 A kérdező kommentje:

Van egy érettségim+ okj Cad/Cam informatikus nyelvtudás nélkül.

9 éve tettem le az Okj t és már a Cad et és a Cam et is elfelejtettem. Már arra se emlékszem mi a program neve amivel Cam eztem. Cnc t programoztam egy ideig, de azt is elfelejtettem már.

Havi 150 ezerért programoztam cnc marót és esztergát, de azon a munkahelyen még is én voltam a legjobban megfizetve.

okt. 13. 19:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!