Hol találhatok olyan táblázatot, ahol megnézhetem, hogy milyen bérkategóriák vannak? Pl. A, B, C, D, E, stb.
Figyelt kérdés
Tehát hová sorolható egy szakmunkás, egy diplomás, egy közalkalmazott, stb., tehát mennyi a bérminimum.2010. nov. 4. 07:29
1/3 anonim válasza:
A szakképesítést igénylő foglakozásoknál van bérminimum ami 89000 Ft. Ehhez nem kell táblázat.
Olyan táblázat nincs, hogy mennyit kell fizetni egy diplomásnak. Ha nem igényel a munkaköre szakképesítést, akkor a bérminimumot se kötelező kifizetni neki.
Ilyen bérkategóriák cégenként előfordulnak, de mindenhol más összeggel.
2/3 anonim válasza:
Érdekes, én is tudok ilyen táblázatról, de én sem tudom, hogy hol találhatom meg. Ha a kérdező azóta megtalálta, szívesen várom, hogy hol :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!