A knorr-bremse milyen munkahely most?
Első sorban a vasúti R&D részleg érdekelne.
Fizetés, fejlődési lehetőségek, egyéb kompenzációk, vezetőség stb. Illetve itt is vannak megszorítások mint az autóiparban?
#5 vagyok.
Én fél évig húztam. Termelésen voltam, teljes pályakezdőként.
Minden munkahelyen van egy olyan a csapatokban, akinek semmi élete, csak a munka létezik számára, reggeltől estig túlórázik.
Na az ilyeneket szeretik előléptetni, egyfajta kisfőnökké, talán valami 10.000 ft-ot kapott rá az akkori alapbérére, és folyamatosan pokollá tette utána a dolgozók életét.
Másik részlegre átkerültem, ott szó szerint ugyanez ment.
A túlóravadász előléptetve, folyamatosan hajtja, macerálja a többit. "Többet, gyorsabban, többet, gyorsabban, ne állj meg, többet gyorsabban kb."
De legalább fluktuáció az egekben volt, és iszonyat méretekben tolták a toborzó kampányokat, ha hoztál valakit és ledolgozott x hónapot, akkor kaptál egy szép összeget utána.
Viszont hamar előre tudtam lépni munkahelyváltással, a pályakezdőket sehol sem szeretik.... Mondjuk a tapasztalat amit ott szereztem, körülbelül semmit sem ért.
Szia. Egy szóval: toxikus.
Bunkó kollégák (tisztelet a kivételnek), beképzelt lekezelő főnökség.
2024
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!