Hogy lennek egyetemi tanar??? Annyira csoronak nezek ki? Programozo es eleg valoszinu hogy az oraberem a tiednek tobbszorose...
okt. 1. 21:08
12/18 A kérdező kommentje:
Najó, nem értem mi folyik itt😅
Választ nem kaptam, azoké, de 11-es, te mit keresel itt informatikusként? Elég dicsekvést olvasok tőletek itt gyakorin, de ennek mégis mi köze a kérdésemhez?
okt. 1. 21:57
13/18 anonim válasza:
Akkor miért nyilatkozol a témában, ha nem vagy érintett, és lövésed sincs?
Ráadásul írtam, hogy a bevételem nagy része a cégemből van, ami egyébként egy IT cég, IT alkalmazottakkal, tehát valószínűleg jóval több mint IT alkalmazotté. A gyerekek gondolkodnak órabérben, a felnőttek bevételben és növekedési potenciálban.
okt. 2. 08:27
14/18 anonim válasza:
Én az egyik "nagy" vidéki egyetemen, műszaki-mérnöki szakon vagyok. Pár éve átkerültünk alapítványi fenntartásba, így már nem közalkalmazottak vagyunk. Ennek köszönhetően volt némi bérfejlesztés az utóbbi években. Sőt idén januártól is kaptunk 1,5% emelést. Így most 340 körül van a havi nettóm.
Van olyan kollégám, aki csak óraadó, emellett mérnöki cége van. Nála esetei megbízással vannak plusz munkák, amivel meg szokott keresni. Az néha egy kis kiegészítés. De ez az egyetemtől független. Továbbá nem is rendszeres havi bevétel, így nehéz vele kalkulálni. Éves átlagban ezzel együtt valahol 380-390 lehet a havi bevételem.
okt. 2. 09:32
15/18 anonim válasza:
Előző vagyok. Közben visszaolvastam a kommenteket, meg a linket. Az abban leírtakkal teljesen egyetértek. A testvérem pedagógus, középiskolában tanít. Jó 10 évvel kevesebb a munkaviszonya, mégis többet keres, mint én az egyetemen. Náluk, pedagógusoknál az utóbbi kb egy évben volt egy elég nagy arányú béremelés, nálunk szinte majdnem semmi. Az ELTE még rosszabb ebből a szempontból, mert ők maradtak az állami rendszerben. Alapítványi fenntartásnál valamennyivel rugalmasabbak a bérek. (Egyébként a cikkben említett Homonnay Zoltán engem is tanított. Kicsi a világ! :) )
okt. 2. 09:50
16/18 anonim válasza:
Azt értem, hogy van céged, de azt nem számítva, csak a professzori fizetésed mennyi? Végülis az volt a kérdés.
okt. 2. 16:19
17/18 anonim válasza:
A profeszzor ur nem birja felfogni hogy nem az volt a kerdes hogy egy vallalkozo mennyit keres... Es ilyen anafabetak tanitanak...
okt. 3. 20:32
18/18 anonim válasza:
Ja es azt mondta kegharmada jon a cegebol, a netto 400 mellett van meg 800... Milyen nullas garazs ceg az haver? En beszamlazok contractorkent netto 3miskaert, egyedul... Te meg alaklamazottakkal nem birsz annyit keresni mint egy normalis informatikus... Latszik hogy aki tudja csinalja es aki nem az tanitja. Szanalom
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!