Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tudna ebben segíteni valaki?

Tudna ebben segíteni valaki?

Figyelt kérdés

Most szombaton mennem kellett volna dolgozni, de rosszul lettem.

Ma is, vasárnap mennem kellene. Már jobban vagyok mennék is, de nem tudom a házi orvos csak szombatra ad e hétfőn táppénzes papírt.

szept. 29. 12:23
 1/9 anonim ***** válasza:
69%
Hát oszt vótál-e tennap a zügyeleten?
szept. 29. 12:43
 2/9 A kérdező kommentje:

Hát oszt nem vótam more meee fstam mint a kutya.

Valaki normális esetleg?

szept. 29. 14:34
 3/9 anonim ***** válasza:
54%
Hát ha nem vótál, akkó nincs igazolás.
szept. 29. 17:47
 4/9 A kérdező kommentje:

Ez így baromság. Máskor is volt, hog, hétvégére kellett táppénzre mennem, és nem kellett hozzá ügyelet. Itt a kérdés az volt, hogy ha szombaton nem megyek be, de vasárnap igen, szombatra kapok e tp papírt. De a kérdés okafogyottá vált.

Ügyelet meg nem kell hozzá. Ügyelet akkor kell, ha arra valóban szükség van. Egy hasmenés nem ez a kategória. Szóval ha már nem tudsz normálisan válaszolni, inkább hülyeségeket se írj.

szept. 30. 07:50
 5/9 anonim ***** válasza:
31%

Itt te írsz hülyeségeket.

Ha "máskor is így volt", akkor alapból okafogyott a kérdés.

szept. 30. 08:42
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
3 napot visszamenőleg tud "igazolni" az orvos. Pont azért, mert ha éppen hétvége is beleesik a rosszullétedbe, akkor logikusan először csak hétfőn tudod őt erről értesíteni.
szept. 30. 16:30
 7/9 anonim ***** válasza:
1 napot.
szept. 30. 18:54
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Gyakorlott vagyok sajnos benne, onnan tudom, hogy nem 1 napot tud visszamenőleg igazolni a háziorvos.
szept. 30. 19:04
 9/9 anonim ***** válasza:
0%

7-es!

1997. évi LXXXIII. törvény 45. §. (3) bekezése:

"A keresőképtelenség a vizsgálatra jelentkezés időpontjától eltérően, legfeljebb öt napra visszamenőleg is igazolható."

szept. 30. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!