Az állásinterjún ti mit válaszolnátok erre a kérdésre hogy mit tud a cégünkről? Lesz egy állásinterjúm és erre szeretnék pozitív választ adni többféle minta válasz is jöhet?
Amit tudok a cegrol
A szamomra szimpatikus nézeteket, hozzáállást és a számomra jó előnyöket
Amúgy ez a kérdés már eléggé kiment a divatból, tőlem utoljára vagy 10 éve kérdezték meg. Inkább ilyen formában teszik fel a kérdést, hogy miért akar itt dolgozni. Erre nyilván el lehet mondani, hogy fejlődő, jó hírnevű cég, blabla.
Amúgy a mai világban már egyáltalán nem nehéz felkészülni egy cégből, minden fent van a neten.
Egyébként nyilván van valami, ami miatt oda adtad be a jelentkezésed. Persze elsősorban azért, mert valahol dolgozni kell, és pont náluk hirdetnek, de nyilván van azért olyan hely, ahol nem dolgoznál szívesen, pl. lőszergyár, adóhatóság?
Egyébként hülyeség az egész, mutassák be ők a céget, ők dolgoznak ott, te külsős vagy. Mostanában én elsősorban ezzel találkoztam, hogy az interjú elején beszélnek a cégről, elmondják mit kell csinálni az adott pozícióban. Aztán visszakérdeznek, hogy ez nekem szimpatikus volt-e. Ezek után nekem kellett beszélni magamról.
Ezek a vallatós interjúk már kimentek a divatból, én nem is dolgoznék olyan helyen, ahol így interjúztatnak.
7
Nem mentek még ki a divatból, utólag én is inkább kipenderültem volna magamtól, mint hogy szó szerint kidobjanak. Nem kötelező olyan helyen dolgozni, ahol a főnök azt akarja vért izzadj és szenvedj az interjún. Általában ezeknek a cégeknek elég rossz hírneve van. Mindig utólag tudtam meg, hogy az ilyen helyeken nagyon rossz dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!