Nappali tagozatos egyetem mellett lehet bejelentett részmunkaidős állásom?
Figyelt kérdés
Időben belefér, jogilag van valami akadálya?szept. 22. 18:27
2/7 anonim válasza:
Lehet.
De jó, ha tudod, hogy amennyiben ez nem iskolaszövetkezei tagként, hanem Mt szerinti munkaviszonyban történik, nem jelent semmit a hallgatói jogviszony, nem mentesít az alól, hogy tőled tb-járulékot vonjanak. Ezen általában meglepődnek a nappalisok.
3/7 anonim válasza:
Akár teljes állásod is lehet, ha eleget tudsz tenni a kötelességednek (t.i: ledolgozni a munkaidőt)
4/7 anonim válasza:
58%-os lúzer, ne pirospacsizz, javítsd, ha rosszat írtam (nem írtam azt)
5/7 anonim válasza:
Semmilyen akadálya nincs jogilag. Sem a részmunkaidőben, sem a teljes munkaidőnek, ha eleget tudsz tenni a munkavégzési kötelezettségednek a tanulányaid mellett is.
6/7 anonim válasza:
Az egyetem helyi TVSZ-ét kellene megnézni, hogy kitér-e erre. Ha nem, akkor nincs akadálya.
Nálunk (ELTE aztán PTE) nem volt akadály. Egyedül PhD mellett volt tiltott. Igaz ez nem tegnap volt, az is lehet hogy azóta ez változott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!