Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 600 ezer forintos fizetés...

600 ezer forintos fizetés külföldön, azért érdemes kimenni?

Figyelt kérdés
szept. 20. 18:30
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
28%
Nem, az meg Magyarorszagon sem eleg semmire.
szept. 20. 18:41
 2/33 anonim ***** válasza:
69%
Ha neked kell fizetni a szállást és a rezsit, akkor kb. ugyanott vagy, mintha itthon melóznál. Ebben az esetben úgy éri meg, ha hazahozod a pénzt.
szept. 20. 18:42
 3/33 anonim ***** válasza:
73%
Ez attól függ hogy melyik ország, van ahol nagyon jónak számít, és van ahol a megélhetésre sem elég
szept. 20. 18:43
 4/33 anonim ***** válasza:
77%
Etiopiaba jo
szept. 20. 18:48
 5/33 A kérdező kommentje:

Németország

Vidéken lakva se éri meg?

szept. 20. 19:39
 6/33 A kérdező kommentje:
Kicsit amúgy jobb, lekerekítettem a 600 ezret
szept. 20. 19:41
 7/33 anonim ***** válasza:
70%

Nem. Itthon sem elég sokra.

Nettó 630 a havi keresetem Budapesten. Sok kerületben ez az átlagot sem éri el. Ebből kb 250 ezeret tudok félre rakni havonta, úgy korlátozottan költök és sokszor megnézem az árakat. Közben járok konditerembe és időnként hobbira vagy 1-1 kisebb gépre költök. Pl.: most vettem egy kévőfőzőt.

A havi 250 ezer félre rakva jól hangzik, de ebből is max 10 év múlva egy panel lakás lesz :D, tehát abszolút sok.

Persze autóm sincs. Vétel árra nincs keretem és fentartani sem tudnám.

Vagyis igen ... de akkor nem raknél félre kb semmit.

Tehát ez a nettó 600 ezer tényleg nem sok. Meg rengeteg munka van, amivel ezt meg lehet keresni.

Németországban 10 éve keresett ennyit egyik ismerősöm. 2 évre ment ki. Nem tudott tartalékot felhalmozni, de vett egy 15 éves autót és egy olcsóbb laptopot. Azt hiszem 6 munkással lakott egy házban. Szóval feltételez ez a nettó 600 ezer kint egy nevetséges összeg lehet most.

szept. 20. 19:53
 8/33 anonim ***** válasza:
57%
Ez még itthon is egy középgyenge fizetés.
szept. 20. 19:57
 9/33 A kérdező kommentje:
Hogy válaszoltok, bruttó vagy nettó? Mert nettóra gondoltam.
szept. 20. 20:27
 10/33 anonim ***** válasza:
57%

7es válaszoló vagyok. Én is nettóról beszéltem. Nettó 630 ezer a fizetésem, ami bruttó 947 ezer.

Nem sok pénz.

szept. 20. 20:31
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!