Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért van az ha valaki,...

Miért van az ha valaki, elkezd egy bármilyen pénzintézetnél dolgozni, akkor szinte mindig tökéletesen működik az agymosás?

Figyelt kérdés
Tehát csak az a termék jó, ami ők értékesítenek mindenki más pedig sz.r és folyton ezt nyomatja.

szept. 18. 10:47
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
61%

Te összekevered a pénzintézet munkavállalóit a pénzintézet által megbízott függő ügynökökkel (és azok munkavállalóival).

Érted, hogy ez mit jelent? (Mert ha nem, akkor először ezt kell megérteni)

szept. 18. 10:55
 2/17 anonim ***** válasza:
33%

Egy esetből kiindulva "szinte mindig". Erős következtetés.

Amúgy rossz a kategória, ez inkább emberi tulajdonságok témakör.

szept. 18. 10:55
 3/17 A kérdező kommentje:

"pénzintézet által megbízott függő ügynökökkel (és azok munkavállalóival)." Igen azokra gondoltam itt elsősorban, bár azt hittem ez evidens a kérdés alapján.....

Erős következtetés... lehet akkor legyen inkább túlnyomó többség. :)

De nem gondolom, hogy rossz kategóriába írtam volna.

szept. 18. 11:00
 4/17 anonim ***** válasza:
53%
van baj
szept. 18. 11:13
 5/17 anonim ***** válasza:
85%
#3 mert abból él, hogy termékeket, szolgáltatást értékesít, nem az az érdeke, hogy a konkurenciához menj. Ezt nem olyan nehéz szerintem megérteni. Ha te pl zenélő sámlikat szeretnél eladni, te is a saját termékedet fogod népszerűsíteni a konkurens gyártókkal szemben.
szept. 18. 11:19
 6/17 A kérdező kommentje:
Ez értelemszerűen így van 5-ös, de attól, hogy azt mondom valamire, hogy jó, attól még nem biztos, hogy jó.
szept. 18. 11:21
 7/17 anonim ***** válasza:
72%

#6: no shit sherlock

Van valami értelmes kérdésed is esetleg...?

szept. 18. 11:23
 8/17 A kérdező kommentje:
Hát watson nincsen, hiszen zseniális válaszokat kaptam. :D
szept. 18. 11:28
 9/17 anonim ***** válasza:
72%
#6 akkor meg mi a kérdés? Az nem agymosás, ha valaki nem akarja kirúgatni magát a munkahelyéről vagy pénzt akar keresni, hogy etesse a családját és fizesse a számláit. Ezért kapja a fizetését, ez a munkája: +1 ügyfél, plusz jutalék. Ettől még simán az van, hogy a saját cége szolgáltatását nem veszi igénybe, hanem máshol bankol, köt biztosítást, vesz fel hitelt stb
szept. 18. 11:33
 10/17 anonim ***** válasza:
81%

Na akkor ha érted, hogy ők függő ügynökök, nem a pénzintézet munkavállalói, és a munkaköri leírásuk az, hogy forgalmazzák a megbízóik pénzügyi termékeit, akkor miért is meglepő hogy igyekeznek forgalmazni, értékesíteni a munkaköri leírásuknak megfelelően?

A pénzintézetnél dolgozók esetében azonban ilyet nem fogsz tapasztalni.. pl hogy az Allianz egyik könyvelője vagy aktuáriusa próbálna rávenni hogy kössél Allianz KGFB-t 😄

szept. 18. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!