Miért van az ha valaki, elkezd egy bármilyen pénzintézetnél dolgozni, akkor szinte mindig tökéletesen működik az agymosás?
Te összekevered a pénzintézet munkavállalóit a pénzintézet által megbízott függő ügynökökkel (és azok munkavállalóival).
Érted, hogy ez mit jelent? (Mert ha nem, akkor először ezt kell megérteni)
Egy esetből kiindulva "szinte mindig". Erős következtetés.
Amúgy rossz a kategória, ez inkább emberi tulajdonságok témakör.
"pénzintézet által megbízott függő ügynökökkel (és azok munkavállalóival)." Igen azokra gondoltam itt elsősorban, bár azt hittem ez evidens a kérdés alapján.....
Erős következtetés... lehet akkor legyen inkább túlnyomó többség. :)
De nem gondolom, hogy rossz kategóriába írtam volna.
#6: no shit sherlock
Van valami értelmes kérdésed is esetleg...?
Na akkor ha érted, hogy ők függő ügynökök, nem a pénzintézet munkavállalói, és a munkaköri leírásuk az, hogy forgalmazzák a megbízóik pénzügyi termékeit, akkor miért is meglepő hogy igyekeznek forgalmazni, értékesíteni a munkaköri leírásuknak megfelelően?
A pénzintézetnél dolgozók esetében azonban ilyet nem fogsz tapasztalni.. pl hogy az Allianz egyik könyvelője vagy aktuáriusa próbálna rávenni hogy kössél Allianz KGFB-t 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!