Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Dolgozik valaki az FLP-nél,...

Dolgozik valaki az FLP-nél, vagy más MLM-es cégnél?

Figyelt kérdés
Olyanok véleményére vagyok kíváncsi akik már dolgoztak/nak ilyen cégnél! Mégis mit várhat tőle az ember? Már voltam egy előadáson, ott igen meggyőzőek voltak az emberek, a szponzoromat csak most ismertem meg, és úgy tűnik elég jól megy neki... Viszont félek, a rém történetektől, hogy bele fektetek esetleg pénzt, időt és semmit nem veszek majd ki belőle.... Szeretnék az életemen változtatni, pénzt keresni, de ha meg kell győznöm embereket, tukmálnom kell és elrángatni találkozókra... hát nem is tudom...és mi van ha nincsen annyi ismerősöm aki megvenné a dolgokat, vagy ha nekem sem lenne szükségem havonta a termékekre vagy egyáltalán nem? Hogyan működik ez? Nem szeretnék úgy belevágni hogy semmit nem tudok a dologról. És ha lehet csak őszintén:)
2010. nov. 3. 13:51
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem sok ismerősöm barátom, rokonom van. Én nem vágtam bele, mert engem is mindig hívott egy rokonom az MLM előadásra, és a végén sértődés lett belőle. Ő erőszakos volt, én meg nem mentem el. Barátságok érhetnek véget, ha erőszakos vagy. Ha nem vagy az, akkor meg senki se megy el. :( Nem könnyű kenyérkereset ez, az biztos. Azoknak való, akik ambíciózusak, jól tűrik a kudarcot (is), a nehézségeket, és nem hátrálnak meg az első sikertelen próbálkozások után.
2010. nov. 3. 14:21
 2/9 anonim válasza:
Ne,ne,ne tedd!!!Egy barátod se lesz.Kikeresem neked a linket,olvasd el...
2010. nov. 3. 14:21
 3/9 anonim válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-fi..

Csak az elsőt olvasd el,ott a lényeg!!!

2010. nov. 3. 14:24
 4/9 A kérdező kommentje:
Mikor ott voltam, senkit nem tukmáltak semmire. Elmondták amit akartak, akinek tetszett maradt informálódni akinek nem az hazament. Bár ez nem konkrétan termék bemutató volt inkább az, hogyan kereshetsz ezzel pénzt. Kudarc ilyen szempontból nem volt. Közeli jó barátokra nyilván nem is fordulnék. Elvileg itt csak bemutatnak egy terméket és aztán ha valaki akar benne részt venni hát csinálja, vagy vásárol, de nekem sem mondta senki hogy vennem kéne bármit is. Nem tudom.... Biztosan nem itt kéne érdeklődnöm hanem náluk, csak hát félek azért hogy belehajszolnának anélkül hogy átgondolnám:) Bár eddig ilyenről nem volt szó...
2010. nov. 3. 14:30
 5/9 anonim ***** válasza:
Itt nem az előadásról meg a tukmálásról van szó. Hanem arról, hogy egyáltalán rávedd az embereket, hogy elmenjenek. Sokan elmennek udvariasságból, talán még érdeklődésből is, de kevés emberből lesz új belépő, vagy (és) vásárló.
2010. nov. 3. 14:36
 6/9 A kérdező kommentje:

De akkor valahol mégiscsak ügynökösdi, házalós és eladásos munka ez, hiába mondják, hogy ez nem az, "mi nem adunk el semmit"! Hiszen a lényeg az eladás lenne, hiába nem tukmálok rá semmit senkire, mégiscsak azért hívom be, hogy vegyen valamit.... a megkeresés módja is változó gondolom...

Hát nem is tudom...sokan ismerik már a terméket és ha meghallják miről van szó lehet el sem jönnek, ha ködösítek akkor gáz, ha pedig munkát kínálok munka keresőknek akkor is becsapom, mert azt nem mondom el miről van szó, ahogy nekem sem mondták. Akkor mondja már el nekem valaki aki ezt csinálja mégis ez hogy van?

2010. nov. 3. 14:48
 7/9 anonim ***** válasza:
Látom, kapisgálod a lényeget. Ne menj bele, nagy csalódás lesz a vége.
2010. nov. 3. 21:36
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha olvastad a Start könyveket ott le van írva hogy ne kersezstvonalaz a rokonok barátok úgyis lebeszélnek mert irigyek vagy nem tom de ez így van
2010. nov. 4. 10:46
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy irigységből beszélne le bármelyik rokonom is, mert ha annyira szeretné bármikor magam alá rakhatnám... Szóval... nem kell ez nekem! Köszi a válaszokat!:)
2010. nov. 4. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!