Megérheti így ételfutárkodni? Vagy keressek inkább valami gyári vagy nehéz fizikai munkát?
Levelező tagozatos egyetemi szakra fogok menni… Hetente 2 napot kell bent lenni, tehát igazából a pénteki nap miatt nem nagyon jöhet szóba más a futárkodáson kívül, talán valami veszélyes vagy extrém nehéz fizikai munka.
Ha futárkodnék, akkor egy héten 3-4-5 napot tudnék dolgozni, nyilván igyekeznék minél többet, de minél kevésbé megy a tanulás rovására, annál jobb.
Ha 3-4 napot dolgoznék futárként, akkor napi 10 órát le tudnék húzni Budapesten és környékén.
A járművemre az éves költségeim majdnem a lehető legpesszimistább számítások szerint, az összes üzemanyaggal együtt, a gumikat és a biztosítást is beleszámolva, olyan 1.800.000 forint lenne.
De ebben benne van minden más is, amit a munkán kívül mozgok.
Ahogy én számoltam, átlagosan óránkénti 2.5 rendelés teljesítésével, a borravalókkal pedig nem számolva, heti 4 napban és 10 órában, 2.100.000 forint nettót lehet keresni, egy 600 köbcentis modern nagyrobogóval (igen, esőben is dolgoznék).
Tehát mínuszban legalábbis nem lennék.
Az lenne a kérdésem, hogy mennyit dob a fizun a borravaló intézménye?
Ezeket én pesszimista minimumoknak gondolom, mármint a jövedelmet, a költségeket pedig szintén elég pesszimista maximumnak, szándékosan túlbecsültem…
…De aki gyakorlatban futárkodik, Te mit gondolsz erről? Nagyjából ennyi nap és óra vállalásával mennyit lehet keresni?
Tehát számításaid alapján évi 300ezer ft-ért + az esetleges, adható! borravalóért napi 10 órát dolgoznál, heti 4 nap.
Amúgy nem 2 hetente kell 2 napot bent lenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!