Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Megérheti így ételfutárkodni?...

Megérheti így ételfutárkodni? Vagy keressek inkább valami gyári vagy nehéz fizikai munkát?

Figyelt kérdés

Levelező tagozatos egyetemi szakra fogok menni… Hetente 2 napot kell bent lenni, tehát igazából a pénteki nap miatt nem nagyon jöhet szóba más a futárkodáson kívül, talán valami veszélyes vagy extrém nehéz fizikai munka.

Ha futárkodnék, akkor egy héten 3-4-5 napot tudnék dolgozni, nyilván igyekeznék minél többet, de minél kevésbé megy a tanulás rovására, annál jobb.

Ha 3-4 napot dolgoznék futárként, akkor napi 10 órát le tudnék húzni Budapesten és környékén.

A járművemre az éves költségeim majdnem a lehető legpesszimistább számítások szerint, az összes üzemanyaggal együtt, a gumikat és a biztosítást is beleszámolva, olyan 1.800.000 forint lenne.

De ebben benne van minden más is, amit a munkán kívül mozgok.

Ahogy én számoltam, átlagosan óránkénti 2.5 rendelés teljesítésével, a borravalókkal pedig nem számolva, heti 4 napban és 10 órában, 2.100.000 forint nettót lehet keresni, egy 600 köbcentis modern nagyrobogóval (igen, esőben is dolgoznék).

Tehát mínuszban legalábbis nem lennék.

Az lenne a kérdésem, hogy mennyit dob a fizun a borravaló intézménye?

Ezeket én pesszimista minimumoknak gondolom, mármint a jövedelmet, a költségeket pedig szintén elég pesszimista maximumnak, szándékosan túlbecsültem…

…De aki gyakorlatban futárkodik, Te mit gondolsz erről? Nagyjából ennyi nap és óra vállalásával mennyit lehet keresni?

szept. 15. 10:40
 1/4 A kérdező kommentje:
A 2.100.000 alatt éves nettót értek.
szept. 15. 10:42
 2/4 anonim ***** válasza:

Tehát számításaid alapján évi 300ezer ft-ért + az esetleges, adható! borravalóért napi 10 órát dolgoznál, heti 4 nap.

Amúgy nem 2 hetente kell 2 napot bent lenni?

szept. 15. 15:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Inkább maradj a futárnál. Ott valahogy meglehet oldani gondolom, hogy rugalmas munkavégzés legyen. Talán egyéni vállalkozóit is kell hozzá kiváltani. Míg egy gyárnál kötelező ott lenni, mondjuk H-P, max. addig mehetsz el, ameddig szabadságaid engedik.
szept. 15. 22:44
 4/4 Senior Séf ***** válasza:
50%
Esetleg,ha találsz sírkövest,vagy hasonlót? Amúgy nem rossz a futárkodás.
szept. 16. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!