Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Lehetek biztonsági őr lányként...

Lehetek biztonsági őr lányként? Mik a feltételek? 19L

Figyelt kérdés
Szoval én 50 kg vagyok és 167 cm. Egyáltalán lányok lehetnek biztonsági őrök? Nem vagyok túl kicsi? Illetve kell valamilyen orvos vizsgálat gondolom, ami sajnos nekem nem fog menni, mert orvosfóbiám van. Ezt semmiképp nem lehet elkerülni? Akárhányszor orvoshoz megyek mindig elájulok, vagy pánikrohamot kapok és halálfélelmem van.

szept. 13. 16:46
 1/9 anonim ***** válasza:
36%
Magasságra nem vagy kicsi. Sovány az lehetsz.
szept. 13. 16:58
 2/9 anonim ***** válasza:
50%
Nem az a kérdés hogy hány kiló vagy, csak az hogy harcképelenné tudsz-e tenni egy 100kg-s verekedő alakot mint Linda... 😀
szept. 13. 17:32
 3/9 anonim ***** válasza:
45%
8 általános és a pár hónapos őrtanfolyam elvégzése...
szept. 13. 18:51
 4/9 anonim ***** válasza:
47%
Hat ha egy orvostól is félsz akkor te biza nem vagy biztonsági őrnek való.
szept. 13. 20:06
 5/9 anonim ***** válasza:
31%
Tanfolyam kell, de elég drága
szept. 13. 21:30
 6/9 Mad Max2 ***** válasza:
100%

Egy komolytalan tanfolyamot kell elvégezned, a végén van egy szintén komolytalan vizsga, utána elsétálsza rendörségre, ahol a sikeresvizsgát igazoló bizonyítványodat bemutatod, kifizetsz egy kisebb összeget és kapsz egy "vagyonőri igazolvány" elnevezésű kis kártya formátumu cuccot

Utána már csak az álláskeresés van hátra és már örködhetsz is:)

szept. 14. 07:46
 7/9 anonim válasza:
50%
Lehetsz természetesen. Amilyen bért az őrök keresnek (tapasztalat, nekem is megvan az igazolvány) gyakorlatilag bármiféle követelmény is túlzás.
szept. 20. 14:09
 8/9 anonim ***** válasza:
26%
Ha le tudsz fegyverezni egy hatalmas késsel és baltával rohangáló 100kg-os allahahbárt üvöltő megvadult férfit akkor igen. De ha te rohansz el előle sikoltozva elsőként akkor nem.
szept. 20. 14:27
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
Légy olyan, mint Linda!
szept. 20. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!