Lehetek biztonsági őr lányként? Mik a feltételek? 19L
Figyelt kérdés
Szoval én 50 kg vagyok és 167 cm. Egyáltalán lányok lehetnek biztonsági őrök? Nem vagyok túl kicsi? Illetve kell valamilyen orvos vizsgálat gondolom, ami sajnos nekem nem fog menni, mert orvosfóbiám van. Ezt semmiképp nem lehet elkerülni? Akárhányszor orvoshoz megyek mindig elájulok, vagy pánikrohamot kapok és halálfélelmem van.szept. 13. 16:46
1/9 anonim válasza:
Magasságra nem vagy kicsi. Sovány az lehetsz.
2/9 anonim válasza:
Nem az a kérdés hogy hány kiló vagy, csak az hogy harcképelenné tudsz-e tenni egy 100kg-s verekedő alakot mint Linda... 😀
3/9 anonim válasza:
8 általános és a pár hónapos őrtanfolyam elvégzése...
4/9 anonim válasza:
Hat ha egy orvostól is félsz akkor te biza nem vagy biztonsági őrnek való.
6/9 Mad Max2 válasza:
Egy komolytalan tanfolyamot kell elvégezned, a végén van egy szintén komolytalan vizsga, utána elsétálsza rendörségre, ahol a sikeresvizsgát igazoló bizonyítványodat bemutatod, kifizetsz egy kisebb összeget és kapsz egy "vagyonőri igazolvány" elnevezésű kis kártya formátumu cuccot
Utána már csak az álláskeresés van hátra és már örködhetsz is:)
7/9 anonim válasza:
Lehetsz természetesen. Amilyen bért az őrök keresnek (tapasztalat, nekem is megvan az igazolvány) gyakorlatilag bármiféle követelmény is túlzás.
8/9 anonim válasza:
Ha le tudsz fegyverezni egy hatalmas késsel és baltával rohangáló 100kg-os allahahbárt üvöltő megvadult férfit akkor igen. De ha te rohansz el előle sikoltozva elsőként akkor nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!