Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan lehet ezt hivatalosan...

Hogyan lehet ezt hivatalosan megvalósítani?

Figyelt kérdés

Nem nevezem nevén a pontos cégeket.

Jelenleg a "munkaközvetítő1" által dolgozok a "cég1"-nél 7 hónapja. A "munkaközvetítő1"el problémáim vannak, és már kezdem megunni amit csinálnak.

Megkérdeztem a "cég1"et ahol dolgozom, hogy ilyenkor mi a teendő?!, és annyit mondtak, hogy meg kell ezt beszélnem a "munkaközvetítő1"el, hogy akkor mi miért van?

Én már nagyon unom a "munkaközvetítő1" dolgait amit csinálnak.

Találtam egy másik "munkaközvetítő2"t ahol még jobban is lehet keresni itt a "cég1"nél. Aki most jött ide dolgozni a "cég1"hez a "munkaközvetítő2" által ő 300forinttal többet kap óránként mint most én, és ugyan annyi idősek vagyunk, es nekem még tobb tapasztalatom volt/van mint neki.

Emiatt nagyon szívesen átmennék a "munkaközvetítő2"höz hogy ugyan úgy a "cég1"nél dolgozzak.

Ez megvalósítható?, hogyan lehet megvalósítani?, mi kell hozzá?, lesz-e kimaradás időben?

szept. 13. 07:18
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Munkaközvetítő 2-t kell megkérdezni!
szept. 13. 08:02
 2/2 anonim ***** válasza:
(nagy eséllyel) aláírtál egy papírt, hogy te nem dolgozhatsz x évig annál a cégnél ha nem rajtuk keresztül teszed azt, szal ezt a munkaerő közvetítőddel kel megbeszélned.
szept. 13. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!