Peksegben dolgozom, mint elado/penztaros, es mondtak 3 nap utan ne menjek, ez mit jelent???
Figyelt kérdés
Fel vettek 3 honap probaidore es 3 napig dolgoztam 26 oraban (pentektol-maig) es felhivtak, hogy valamilyen papirert menjek be (lehet a szerzodes) es azt is hozzatettek, hogy egyenlore nem kell menjek, mert van tobb probaidos. Ugye nem azt jelenti???
19/l
szept. 8. 20:15
1/6 anonim válasza:
Hát pedig elég nagy az esélye hogy nem feleltél meg.
Ha mész az említett papírért akkor úgyis mondják (vagy kérdezz rá)
2/6 anonim válasza:
Pedig ezt nem mi fogjuk tudni megmondani, hanem a munkáltatód.
3/6 anonim válasza:
Igen ez azt jelenti, hogy nem váltál be.
4/6 A kérdező kommentje:
Nos aznap kifizettek es azt is mondtak, hogy nem voltam olyan "ugyes", de ha szuksegem lesz ram akkor visszahivnak, most egyenlore nincs ram szukseg. Szerintetek mennyi az eselye annak, hogy visszahivnak?, mert probaltam kedveskedni is, kell nagyon a munka. Valaki volt mar hasonlo cipoben?
szept. 10. 11:26
5/6 A kérdező kommentje:
Cagy csak kedvesen elbocsatottak volna, csak nem akartak megbantani? De akkor miert mondtak azt, hogy majd felhivnak es a polot is visszadjak nekem vagy feketen akarnak dolgoztatni, ha pl. Valakmelyik kollega szabin van vagy beteg stb..., igazabol ezek szerbek es ahogyan vettem eszre en hozzam elegge kozombosek voltak, de most komolyan 3 nap alatt miert varnak csodat?, azert sztem eleg jol teljesitettem a munkam
szept. 10. 11:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!